ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δες πώς θα σου διαγράψουν και εσένα το πρόστιμο

Μια δημόσια καταγγελία του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Θεμιστοκλέους που αναφερόταν στον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του έσβησε εξώδικα φιλικών του προσώπων κατονομάζοντας τον δικηγόρο Πόλυ Πολυβίου και τη σύζυγό του, ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο Γενικός Εισαγγελέας έσπευσε να απαντήσει στις κατηγορίες του Θεμιστοκλέους λέγοντας πως ''η Νομική Υπηρεσία δεν διαγράφει αδιάκριτα και τυχαία τροχαίες παραβάσεις, προσθέτοντας πως κάθε πολίτης ο οποίος διαπράττει μια παράβαση, υφίσταται τις ανάλογες κυρώσεις που προβλέπονται από το Νόμο και κανένα παράπονο δεν μπορεί να έχει για τούτο.''

Μάλιστα ο Γενικός Εισαγγελέας προχώρησε το θέμα δημοσιοποιώντας τις χρηματικές ποινές και τους βαθμούς ποινής που διέγραψαν στις υποθέσεις του πρώην βουλευτή.

Η αποκάλυψη του συγκεκριμένου περιστατικού προκάλεσε όπως ήταν λογικό τις αντιδράσεις των πολιτών οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να έχουν κι αυτοί το προνόμιο να τους διαγραφεί το πρόστιμο.

Εμείς, σας επισυνάπτουμε την φόρμα επικοινωνίας της Νομικής Υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπου μπορείτε να υποβάλετε και εσείς την αίτησή σας για διαγραφή προστίμου. Λέτε να διαγράψουν και σε μας τις τροχαίες παραβάσεις;

http://www.law.gov.cy/law/lawoffice.nsf/dmlattorneygeneral_gr/dmlattorneygeneral_gr?OpenDocument

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS