ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δεν φεύγει ο καύσωνας

Στα ύψη ο υδράργυρος.

Μαρία Καραμάνου

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ελάχιστη θερμοκρασία δεν αναμένεται να πέσει κάτω από 27 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και στα παράλια. Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς Κελσίου σε περιοχές του εσωτερικού, στους 37 στα δυτικά παράλια, στους 39 στα νότια παράλια και γύρω στους 33 βαθμούς Κελσίου στα ψηλότερα ορεινά.

Η προειδοποίηση τέθηκε σε ισχύ από τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας (24/07) μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης (25/07).

Εποχική χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 4 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά κυρίως σε νοτιοδυτικούς ως βορειοδυτικούς, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα δυτικά παράλια, στους 39 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS