ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

''Δεν επιτρέπεται τώρα το άνοιγμα των malls και ο εκκλησιασμός''

Την επόμενη βδομάδα θα επαναξιολογηθούν τα αιτήματα καθώς και το σύνολο των μέτρων

Η επιδημιολογική εικόνα, όπως αξιολογείται από τους ειδικούς επιδημιολόγους, είναι τέτοια που δεν επιτρέπει την οποιαδήποτε περαιτέρω χαλάρωση σε αυτό το στάδιο, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, αναφερόμενος στο θέμα των εμπορικών κέντρων (malls) που παραμένουν κλειστά μετά τα τελευταία μέτρα που αποφασίστηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο για αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τόσο το θέμα των malls όσο και το θέμα των εκκλησιών, στις οποίες με βάση τα υφιστάμενα μέτρα δεν επιτρέπεται η παρουσία πιστών, θα συζητηθούν στη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε δηλώσεις μετά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Εκπρόσωπος είπε πως κατά τη συζήτηση για τα θέματα της πανδημίας του κορωνοϊού, το Υπουργικό συζήτησε, μεταξύ άλλων, την απόφαση της Ιεράς Συνόδου και την επιστολή που έχει σταλεί προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ανέφερε πως «η επιδημιολογική ομάδα είχε εκφράσει τις απόψεις της προς τον Υπουργό Υγείας, ο οποίος τις μετέφερε προς το Υπουργικό Συμβούλιο, και αποφασίστηκε όπως το όλο θέμα επανεξεταστεί στην επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου την ερχόμενη βδομάδα».

Σε σχέση με τα εμπορικά κέντρα (malls), ο κ. Κούσιος είπε πως η επιδημιολογική εικόνα, όπως αξιολογείται από τους ειδικούς επιδημιολόγους είναι τέτοια που δεν επιτρέπει την οποιαδήποτε περαιτέρω χαλάρωση σε αυτό το στάδιο, αλλά το θέμα επίσης θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Πηγή: Η Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS