ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Δεν είναι καλά τα νέα από το Βασίλειο του Μονακό

Η πριγκίπισσα Charlene έχει μετακομίσει εδώ και μήνες.

newsroom must

Μετά και τα τελευταία, άσχημα νέα για τον μολυσματικό ιό που δεν επέτρεψε στην πριγκίπισσα του Μονακό, Charlene, να βρίσκεται πίσω στο σπίτι της –από την περιοδεία της στην Νότια Αφρική, εδώ και αρκετό καιρό, νέα δημοσιεύματα θέλουν τους λόγους να είναι πολύ διαφορετικοί από αυτό που πιστεύαμε αρχικά.

Με τα προβλήματα να ξεκινούν εδώ και καιρό, ανάμεσα στον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, καθώς φήμες θέλουν τον ίδιο, να έχει ακόμη ένα (έχει ήδη δύο) παιδί εκτός γάμου, το οποίο γεννήθηκε ενώ ο Αλβέρτος ήταν αρραβωνιασμένος με την πριγκίπισσα.

Η αρχή είχε γίνει όταν ξαφνικά, η ίδια είχε εμφανιστεί με ξυρισμένο κεφάλι, με πολλούς να πιστεύουν ότι αυτή ήταν μια αντίδραση για τα όσα συνέβαιναν στα ενδότερα του πριγκιπάτου.

Ενώ ταυτόχρονα, πάνε μήνες από την τελευταία της δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι μάλλον το ταξίδι της έχει μόνιμο ύφος, και πηγές να αναφέρουν πως η ίδια έφυγε για την Ν. Αφρική από τα μέσα Μαρτίου (εδώ και σχεδόν 3 μήνες).

Κάτι που ξέρουμε με σιγουριά, καθώς η πριγκίπισσα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την πατρίδα της, αφού στην επίσκεψή της κάνει αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερου. Από την άλλη, την περασμένη βδομάδα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος μάζεψε τα παιδιά του και ταξίδεψε στην Αφρική για να την συναντήσει, με την ίδια να δημοσιοποιεί μια φωτογραφία τους (όλοι μαζί) που γιόρτασαν τα γενέθλια της ανιψιάς της Ava.

Αξίζει τον κόπο να σημειώσουμε ότι, ο «επίσημος» λόγος που η Charlene δεν επέστρεφε στο Μονακό λόγο σοβαρής μόλυνσης στο αυτί που δεν της επέτρεπε να πετάξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση