ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Δεν άντεξε τον χωρισμό 27χρονη Κύπρια... Ζημιές και απειλές στον πρώην

Μπλεξίματα για δύο φίλες

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Κύπρια ηλικίας 27 ετών, μαζί με φίλη της επίσης Κύπρια, ηλικίας 31 ετών, αναζητούνται από την Αστυνομία στη βάση δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, κακόβουλης ζημιάς, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, απειλών και εξύβρισης. Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου, έπειτα από καταγγελία 30χρονου Κύπριου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη μαζί με τον 30χρονο διατηρούσαν ερωτικό δεσμό μεταξύ τους, με τον δεύτερο να διακόπτει τη σχέση τους. Η 27χρονη, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν δέχθηκε την απόφαση του πρώην, πλέον, συντρόφου της και μαζί με τη φίλη της, τηλεφωνούσαν ή έστελναν γραπτά μηνύματα στον 30χρονο απειλώντας ή εξυβρίζοντάς τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, ενώ φέρονται να προκάλεσαν και ζημιές στο όχημά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία και τη σχετική καταγγελία του 30χρονη, την Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2021, ο Ελληνοκύπριος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον παλιό δρόμο Πάφου - Λεμεσού παρά το χωριό Κούκλια και σε κάποιο σημείο του δρόμου, αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη φέρεται να τον προσπέρασε επικίνδυνα και αλόγιστα, ενώ προσπάθησε να ανακόψει την πορεία του. Στην συνέχεια το όχημα εγκατέλειψε την σκηνή.

Ακολούθως, στην επιστροφή του ο 30χρονος συνάντησε και πάλι το ίδιο όχημα, το οποίο οδηγούσε η 27χρονη με συνοδηγό μια 31χρονη γυναίκα. Οδηγώντας επικίνδυνα η 27χρονη έστριψε το αυτοκίνητο της αποκόπτοντας το δρόμο και στις δύο λωρίδες. Ακολούθως οι δύο γυναίκες βγήκαν από το όχημα κρατώντας ράβδους σιδήρου κτύπησαν και θρυμμάτισαν το παράθυρο του αυτοκινήτου του 30χρονου.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία προέβη σε γραπτή κατάθεση, ενώ ο παραπονούμενος ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε τηλεφωνικά ύβρεις από τις δύο γυναίκες και απειλές.

Σημειώνεται ότι η 27χρονη απασχόλησε ξανά στο παρελθόν τις Αρχές, για μικρό - υποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση