ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

«Δε μπορώ να κοιμηθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό»

Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

newsroom must

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ‘Love it’, βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της παράστασης στην οποία θα πρωταγωνιστεί, με τίτλο ‘Νυφικό Κρεβάτι’, και μίλησε μεταξύ άλλων τόσο για τον ρόλο της, όσο και για τα τεκτενόμενα της Ελληνικής κοινωνίας.

Μιλώντας, για το πρόωρο τέλος της τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία συμμετείχε, ‘The Booth’, η ίδια παραδέχτηκε πως ήταν κάτι που την στεναχώρησε πολύ, ενώ αναφέρθηκε και στις νέες καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στον χώρο του θεάματος, μετά και την δική της.

Χαρακτηριστικά, η ηθοποιός εξομολογείτε «Βλέπω πράγματα που με ανατριχιάζουν αυτές τις μέρες στην τηλεόραση και δε πιστεύω ότι το νομικό μας σύστημα αυτή τη στιγμή είναι ικανό να βάλει τα πράγματα στη θέση του. Με τρομάζει πάρα πολύ αυτό. Θεωρώ ότι αν σε γεγονότα πάρα πολύ σοβαρά η καταδίκη είναι τόσο μικρή σε διάρκεια, τότε στις υποθέσεις που αναφέρεσαι θα είναι κάτι αστείο… Δε μπορώ να κοιμηθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό… Μιλάμε για γυναικοκτονίες αυτή τη στιγμή, δε περνάω πολύ καλά με όλο αυτό, είμαι σε οριακό κομμάτι».

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «Διαμαρτύρομαι αυτή τη στιγμή και θα ήθελα να μπορέσω να διαμαρτυρηθώ και με άλλο τρόπο αλλά δε ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να αλλάξει το οτιδήποτε. Νομίζω πως όλες μας κάτι πρέπει να κάνουμε. Οι νόμοι δε μας ευνοούν. Ένας βιαστής εκτίει μια ποινή πέντε χρόνων, βγαίνει έξω και ξαναβιάζει. Δεν είμαι προστατευμένη από πουθενά, ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε τα παιδιά μου, ούτε καμία γυναίκα. Κάνουμε ότι μπορούμε για να διαμαρτυρηθούμε αλλά μόνο στα social media, πρακτικά πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει. Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Δε θέλω να έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όμως υπάρχουν γεγονότα που μιλούν από μόνα τους».

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση