ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Cyta: Στην κορυφή της Ευρώπης για 2η συνεχή χρονιά με το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής

Έρχονται νέες σημαντικές προτάσεις για τους πελάτες της- τι ανακοινώθηκε στο συνέδριο Digital Agenta Cyprus Summit

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το δίκτυο της Cytamobile-Vodafone βραβεύτηκε ως «Tο πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη». Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο πλαίσιο των βραβείων Speedtest Awards™ της ανεξάρτητης εταιρείας Ookla®, κορυφαίας στον κόσμο στον έλεγχο και την ανάλυση του διαδικτύου. Η βράβευση βασίστηκε σε χιλιάδες μετρήσεις που έγιναν σε πραγματικές συνθήκες, μέσω της εφαρμογής Speedtest®, από τους καταναλωτές στην Κύπρο, κατά το 2ο και 3ο τρίμηνο του 2022. Το Speed Score™ της Cyta ξεπέρασε δεκάδες δίκτυα κινητής σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Την είδηση επιβεβαίωσε o CEO της Cyta, κ. Αντρέας Νεοκλέους, στο πλαίσιο συμμετοχής του στο συνέδριο Digital Agenta Cyprus Summit, στην Λευκωσία. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι: «Για 2η συνεχή χρονιά βρισκόμαστε στην κορυφή της Ευρώπης και κάνουμε ξανά την Κύπρο περήφανη. Εμείς όλοι, ο κόσμος της Cyta, καταφέραμε να αποδείξουμε ότι οι επιτυχίες μας δεν είναι τυχαίες, ούτε αποτέλεσμα συγκυριών. Επιβεβαιώσαμε ότι κάθε μας επιτυχία είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσήλωσης στο στόχο μας, της συνέπειας, της σκληρής δουλειάς και της επιμονής μας.»

O κ Νεοκλέους ανακοίνωσε, επίσης, ότι οι πελάτες της Cyta, εκτός από τις γρηγορότερες ταχύτητες στην Ευρώπη, πολύ σύντομα θα απολαμβάνουν ακόμα πιο αναβαθμισμένες εμπειρίες μέσω νέων, καινοτόμων λύσεων, βασισμένων στην πιο αξιόπιστη και σύγχρονη τεχνολογία. Συγκεκριμένα, πριν το τέλος του 2022, θα έχουν στη διάθεσή τους το My Cyta app, μια νέα εφαρμογή για android και ios που θα λειτουργεί ως ολοκληρωμένο κανάλι, προσωπικής ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης και θα τους προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό Σχέδιο Επιβράβευσης με δώρα, εκπτώσεις και μοναδικές εμπειρίες. Τέλος, το περιεχόμενο της Cytavision θα είναι διαθέσιμο μέσω εφαρμογής σε έξυπνες συσκευές τηλεόρασης (smart tv), χωρίς τη χρήση αποκωδικοποιητή.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση