ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Cyprus Madwalk by Gliss: Το κοινό αποθέωσε την Δέσποινα Βανδή και την όλη διοργάνωση

newsroom must

22:37 Έ ναι λοιπόν. Η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Παρά τα γκρινιάσματα των παρουσιαστών που τελειώνει η βραδιά, όλοι ανυπομονούμε να απολαύσουμε τη μαμά, style icon και super star Δέσποινα Βανδή. H τελετή λήξης του 2ου Cyprus Madwalk by Gliss είναι γεγονός. Οι 800 και πλέον παρευρισκόμενοι όρθιοι αποθεώνουν την super star και την όλη διοργάνωση.

22:26 Ώρα για αποκαλύψεις! Έφτασε η στιγμή για το show έκπληξη που τόσο καιρό οι διοργανωτές κρατούσαν κρυφό και αρνιούνται να αποκαλύψουν έστω και κάτι.

Στόχος
του η ευαισθητοποίηση του κοινού. Η Έβελυν καλεί τους θεατές να σηκώσουν ψηλά τα χαρτάκια που βρίσκονταν στις καρέκλες τους.

Στη σκηνή γνωστές μαμάδες
σε ρόλο μοντέλου κάνουν πασαρέλα περνώντας το δικό τους μήνυμα ενάντια στο bullying. Ανάμεσά τους οι Έλενα Σιακαλλή, Νατάσα Αλεξάνδρου, Λουκία Πρωτοπαπά, Έλενα Αποστόλου, Στέλλα Χαραλαμπίδη και … την μεγάλη έκπληξη κάνει η Όλγα Πολίτου που εμφανίζεται από το κοινό για να ανεβεί στη σκηνή, με το «Stop bullying» γραμμένο στην πλάτη της.  

Το δικό του ηχηρό μήνυμα πέρασε το show έκπληξη της βραδιάς. Το «Stop bullying» ακούστηκε δυνατά ακόμη και χωρίς λόγια.

22: 22 Αποκαλυπτικό είναι και το show που ακολουθεί σύμφωνα με τους παρουσιαστές. Δημιουργίες με έντονο το στοιχείο της θηλυκότητας. Σαν βγαλμένη από παραμύθι η συλλογή του Gregory Morfi που συνεργάζεται με την Ήβη Αδάμου με στόχο να μας μαγέψουν. La la love τραγουδά η νεαρή σταρ και ξυπνά μνήμες Eurovision. Στην πασαρέλα και η Άντρη Καραντώνη όπου εισέπραξε θερμό χειροκρότημα.

22:15 Σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα μας υπόσχονται ότι θα μας πάρουν στη συνέχεια. Ακολουθεί ένα show γεμάτο vintage αναφορές, λουλούδια και πουλιά του παραδείσου. Πόσο πιο μαγικό το show της Σάντη Αντωνίου παρέα με τους Vegas;

22:09 Μια μεγάλη έκπληξη μας περιμένει στην επιστροφή. Ο Νικόλας αλλάζει παρουσιάστρια. Δεν είναι πια η Έβελυν στο πλευρό του αλλά η περσινή νικήτρια της κατηγορίας Style Icon της χρονιάς, Ραμόνα Filip Τορναρίτη. Όπως καταλαβαίνουμε ήρθε η ώρα για τα βραβεία Hair Style Icon & Style Icon.

And the winners are…

Hair Style Icon
της χρονιάς με 121 ψήφους αναδείχθηκε η Βαλεντίνα El Sayet!

Style Icon
της χρονιάς είναι με 191 ψήφους η Ήβη Κυπριανού!

Τρέχοντας καταφθάνει
στη σκηνή η Έβελυν Καζαντζόγλου. «Run Evelyn, run», της φωνάζει ο Νικόλας. Για να χαλαρώσει παίρνει το κινητό της και μπαίνει στο instagram για να ρίξει μια ματιά στο τι παίζει με το #madwalkcy15.

22:05 Και πάλι…. μόνος στη σκηνή ο Νικόλας Ιωαννίδης. Όπως μας ενημερώνει η Έβελυν δεν τον εγκατέλειψε, απλά θα την δούμε σε ρόλο μοντέλου σε πολύ λίγο. Σειρά έχει ο Erotokritos που θα μας παρουσιάσει τις νέες του δημιουργίες που έχουν έναν έντονο γαλλικό αέρα. Guest stars η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Living R.

Παρατηρώντας βλέπουμε πως σε μερικά outfits, εμφανίζονται με γυαλιά ήλιου δικής του επωνυμίας, που προδίδουν την αίσθηση του καλοκαιριού.

21:55 Οι παρουσιαστές προειδοποιούν τους fashion bloggers πως ήρθε η ώρα να ανεβάσουν τα κινητά τους. Ακολουθεί ένα show με πολύ … street style. Για χάρη του MAX&Co τις δυνάμεις τους ενώνουν η Βαλάντω Τρύφωνος και ο Dj Mark F. Angelo

21:45 Μεταλλιζέ υφάσματα, ντένιμ φούστες και φορέματα και πολλά χρώματα για τη συνέχεια. Ο Νότης Παναγιώτου τα έδωσε όλα και παρέα με την Shaya μας παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο show. Η καυτή εμφάνιση της τραγουδίστριας δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

21: 35 Μόνος στη σκηνή ο Νικόλας Ιωαννίδης. «Η Έβελυν άργησε κι αυτό δεν είναι είδηση», λέει και καλεί τη συμπαρουσιάστριά του στη σκηνή. Όταν κάνει την εμφάνισή της όλοι ξεσπάνε σε γέλια. Κρατώντας το σίδερο Bosh φρεσκάρει το μαλλί της on stage.

21: 20 Η σέξι Josephine παρέα με τον DJ Pitsi ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη του show της Anice που μας παρασύρει σε 70’s ρυθμούς.

21:15 Το δικό τους «καλησπέρα» στον κόσμο δίνουν οι παρουσιαστές της βραδιάς Έβελυν Καζαντζόγλου και Νικόλας Ιωαννίδης. Κομψοί και οι δύο, μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων. Η παρουσιάστρια λάμπει μέσα στην υπέροχη δημιουργία της Anice.

Το δεύτερο Cyprus Madwalk by Gliss μόλις ξεκίνησε. H γιορτή της κυπριακής μόδας είναι γεγονός και το must.com.cy βρίσκεται εδώ με έναν και μοναδικό στόχο, να σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό, μεταφέροντάς σας τον παλμό του πιο φαντασμαγορικού fashion music project που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

Η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Φιλοξενία πλημμύρισε από κόσμο. Οι λάτρεις της μόδας πήραν τις θέσεις τους και αναμένουν την έναρξη του show. Ανάμεσά τους καλοντυμένες επώνυμες κυρίες, γνωστές προσωπικότητες, άτομα της μόδας και των media. Όλοι εδώ για το δεύτερο Cyprus Madwalk by Gliss.

Γύρω στα 800 και πλέον άτομα θαυμάζουν το 18 μέτρων runway που στήθηκε ειδικά για το αποψινό φαντασμαγορικό show, τις LED γιγαντοοθόνες δέκα μέτρων.

Η Demy ανοίγει τη λαμπερή βραδιά. Fresh, όμορφη και σέξι γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό καταφέρνει να ξεσηκώσει τον κόσμο, με το όλο σκηνικό να μας δίνει μια γεύση από τις δημιουργικές φωτογραφήσεις του περιοδικού must.

H μαγευτική φωνή της Demy συνοδεύει μουσικά τις ξεχωριστές δημιουργίες τεσσάρων νέων σχεδιαστών του πανεπιστημίου Frederick.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση