ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Chrissy Teigen: Το συγκλονιστικό μήνυμα μετά την αποβολή

H εξέλιξη της τρίτης εγκυμοσύνης δεν ήταν θετική και η Chrissy αποκάλυψε τα δυσάρεστα νέα δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες στο νοσοκομείο.

newsroom must

Η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend λίγο πριν από τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού, γνωστοποίησαν τη δυσάρεστη είδηση ότι η τρίτη εγκυμοσύνη της Chrissy κατέληξε σε αποβολή. 

Η ίδια μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram την ανακοίνωση αυτή, που όπως αποκαλύψε προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία παρά τις μεταγγίσεις αίματος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


«Είμαστε σε κατάσταση σοκ και πόνου από εκείνον που μόνο ακούτε συνήθως, το είδος του πόνου που δεν έχουμε ξανααισθανθεί. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις αλλεπάλληλες μεταγγίσεις αίματος. Απλώς δεν ήταν αρκετό.

Ποτέ δεν αποφασίζουμε από πριν τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία στιγμή αφότου γεννηθούν, λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά, για κάποιο λόγο, ξεκινήσαμε να αποκαλούμε αυτόν τον μικρό τυπάκο στην κοιλιά μου, Jack. Οπότε θα είναι για πάντα ο Jack για εμάς. Ο Jack προσπάθησε τόσο σκληρά να γίνει μέρος της μικρής μας οικογένειας και θα είναι για πάντα.

Στον Jack μας – λυπάμαι τόσο πολύ που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησαν τόσες επιπλοκές που δε μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στέλνουν τη θετική τους ενέργεια, τις σκέψεις και τις προσευχές τους. Αισθανόμαστε όλη σας την αγάπη και ειλικρινά σας εκτιμάμε.

Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα θαυμάσια μωρά μας Luna και Miles, για όλα τα υπέροχα πράγματα που μπορέσαμε να ζήσουμε. Αλλά κάθε μέρα δε μπορεί να είναι γεμάτη λιακάδα. Σε αυτές τις σκοτεινές ημέρες, θα θρηνήσουμε, θα κλάψουμε πάρα πολύ. Αλλά θα αγκαλιαστούμε και θα αγαπηθούμε ακόμα περισσότερο και θα το ξεπεράσουμε», έγραψε το 34χρονο μοντέλο.

Το ζευγάρι είχε δεχτεί με ενθουσιασμό την είδηση της εγκυμοσύνης που ήταν αναπάντεχη, αφού όπως είχαν δηλώσει τότε, δεν πίστευαν ότι μπορούν να συλλάβουν με φυσιολογικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά τους τα είχαν αποκτήσει μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X