ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Chrissy Teigen: Το συγκινητικό post για το αδικοχαμένο παιδί της

Ένα insta story που έκανε 5 μήνες μετά την αποβολή του μικρού Jack

Μια σειρά από έντονα γεγονότα έζησε πριν από λίγους μήνες η Chrissy Teigen και η οικογένειά της. Όλα ξεκίνησαν από τη χαρμόσυνη είδηση πως η μικρή τους οικογένεια θα μεγάλωνε με τον ερχομό ενός τρίτου μωρού. Ωστόσο, μετά από 3 μήνες εγκυμοσύνης, η ίδια και ο σύζυγός της John Legend, αποκάλυψαν ότι τελικά έχασαν το μωρό τους, ενώ το μοντέλο δεν παρέλειψε να το μοιραστεί στα social media, για να ευαισθητοποιήσει αλλά και να συμπαρασταθεί στις γυναίκες που πέρασαν ή περνούν ένα παρόμοιο συμβάν στη ζωή τους.

Στις συγκλονιστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε τον Οκτώβριο στο Instagram, το μοντέλο, κλαίγοντας στο κρεβάτι του νοσοκομείου κρατώντας το νεκρό παιδί της στην αγκαλιά της, δήλωσε:

«Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό. Ποτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των παιδιών μας πριν αυτά γεννηθούν. Για κάποιον λόγο όμως, είχαμε ήδη αρχίσει να αποκαλούμε τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Για πάντα λοιπόν θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα. Στον Jack μας λοιπόν - Συγγνώμη που αυτές τις λίγες πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές δυσκολίες, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες, η Chrissy ενημέρωσε μέσω του Instagram, πως ο Φεβρουάριος ήταν ο μήνας που θα γεννούσε υπό άλλες συνθήκες... ενώ στις 20 του μήνα έκανε το post που μας συγκίνησε στο μάξιμουμ. Η 35χρονη ανέβασε ένα insta story στο οποίο φορούσε ένα βραχιόλι στο χέρι της δίπλα σε αυτά των Luna και Miles, το οποίο έγραφε «Jack». To caption να αναφέρει: «Σήμερα θα ήταν η μέρα που θα γεννιόσουν. Σε αγαπάμε για πάντα».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση