ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Celebrities Xmas: Ευχές από καρδιάς

newsroom must

Των Κώστα Κωνσταντίνου και Γαβριέλας Αγησιλάου

Αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης αποκαλύπτουν πού και πώς θα περάσουν τα Χριστούγεννα, δίνοντας τις δικές τους ευχές.

Μαρίνος Κόνσολος
Να λες πάντα σ’ αγαπώ σε αυτούς που είναι δίπλα σου. Δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις. Χρόνια Πολλά, Χρόνια Ωραία! Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω οικογενειακά με τους ανθρώπους που αγαπώ.

Βαλεντίνα Elsayed
Εύχομαι αυτές τις γιορτές αλλά και το νέο έτος να μπει με το δεξί, με υγεία, χαρά και με περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων. Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω οικογενειακά με τους ανθρώπους που αγαπώ. Άλλωστε, οι γιορτές απαιτούν να είσαι κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό θα κάνω κι εγώ.

Αιμιλία Κενεβέζου
Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλή και δημιουργική χρονιά. Υγεία και ελπίδα για καλύτερες μέρες σε όλο τον κόσμο και ας ευχηθούμε τα δύσκολα να πέρασαν. Οι γιορτές για εμάς σημαίνει οικογένεια. Έτσι θα τις περάσουμε.

Αθηνά Οικονομάκου
Αυτές τις γιορτές εύχομαι ειλικρινά να αγαπήσουμε περισσότερο τον εαυτό μας και να δίνουμε μεγαλύτερη προτεραιότητα στα «θέλω» μας».

Μέμος Μπεγνής
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο κάθε ευτυχία και χαρά. Με όπλα την αισιοδοξία και τη θετική ενέργεια και σκέψη μπορούμε οποιαδήποτε δυσκολία περνάμε. Μαγεία και αγάπη στη ζωή μας. Τίποτα άλλο. Ευτυχισμένο το 2015.

Νικήτας Κυριάκου
Τι να ευχηθώ γι’ αυτά τα Χριστούγεννα; Υγεία σε όλο τον κόσμο και να αδειάσουν τα νοσοκομεία! Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσω οικογενειακά στο σπίτι.

Χριστιάνα Θεοδώρου
Η ευχή μου είναι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις και με μία δόση μαγείας σε απρόοπτες στιγμές. Καλά Χριστούγεννα από καρδιάς. Τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε οικογενειακώς στην Κύπρο, ενώ την Πρωτοχρονιά θα πάμε με τον αρραβωνιαστικό μου Αθήνα και Πάτρα, στην οικογένειά του.

Άντρη Καραντώνη
Οι άγιες ημέρες που μας έρχονται ας φέρουν την ευτυχία στο σπίτι μας και ο καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα, ας υπάρχει υγεία και ας επανέρθει το χαμόγελο όλων στα χείλη. Τα Χριστούγεννα θα είμαι με την οικογένειά μου. Θέλω αυτές τις γιορτές λίγη ξεκούραση.

Χρύσανθος Τσουρούλης
Εύχομαι η νέα χρονιά να σηματοδοτήσει την επιστροφή όλων μας στις διαχρονικές αξίες του λαού μας. Αυτές της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της εντιμότητας, της αξιοπρέπειας. Μακάρι αυτή η χρονιά να μας επιτρέψει να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας και να φτιάξουμε τον τόπο και την κοινωνία που αρμόζει σε εμάς και τα παιδιά μας. Και αυτές τις γιορτές θα είμαι στο γραφείο με αρκετή δουλειά αλλά και στιγμές με τον γιο μου.

Μάριος Δημητρίου
Εύχομαι ευτυχία και αλληλεγγύη στον κόσμο. Όλοι να βρούνε τον παλιό καλό τους εαυτό. Για φέτος τα Χριστούγεννα δεν έχω σχέδια, δεν μ’ αρέσει να προγραμματίζω. Είμαι της τελευταίας στιγμής.

Χριστιάνα Αριστοτέλους
Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Θέλω να ευχηθώ σε όλους μας η νέα χρονιά που μπαίνει να είναι πιο όμορφη και πιο ουσιαστική. Πάντα με υγεία και γεμάτη με μικρές και καθημερινές στιγμές. Φέτος χρειάζομαι οικογενειακή ηρεμία. Το χρειάζομαι πολύ.

Χριστιάνα Αρτεμίου
Πιο αληθινή ματιά, πιο ανοιχτά αυτιά, πιο καθαρά χέρια, πιο ζεστή καρδιά και πιο μεγάλη αγκαλιά για να χωρέσει περισσότερους ανθρώπους. Α! Και υγεία. Και αγάπη. Καλές γιορτές σε όλους μας.

Ιωάννα Λαμπροπούλου
Αυτά τα Χριστούγεννα και αυτή τη χρονιά ειλικρινά εύχομαι ολόψυχα οι άνθρωποι να τολμούν και να ρισκάρουν περισσότερο αλλά και να «αγκαλιάζουν» την τρέλα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS