ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Cannes: Οι διασημότητες στο gala amFAR κατά του AIDS

Είκοσι πέντε διάσημες γυναίκες, ηθοποιοί και μοντέλα, όπως η Linda Evangelista, η Scarlett Johansson, η Mila Jovovich, η Heidi Klum και η Katy Perry, θα είναι οι επίτιμες πρόεδροι στις 17 Μαΐου στις Κάννες, όπου θα πραγματοποιηθεί το 25ο γκαλά του amfAR, του αμερικανικού ιδρύματος για την έρευνα κατά του AIDS.

Αυτό έχει ως στόχο την ενίσχυση των προγραμμάτων έρευνας για την καταπολέμηση του AIDS και τη βοήθεια στα άτομα που νοσούν παγκοσμίως.

Το amfAR, που ίδρυσε η Liz Taylor, συνέλεξε πέρυσι περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ μέσα στις τρεις ώρες που διήρκησε το δείπνο και η δημοπρασία που ακολούθησε.

Φέτος, η Aishwarya Rai, η Vanessa Redgrave, η Donatella Versace και η Michelle Yeoh θα συμπεριλαμβάνονται στις 25 επίτιμες προέδρους της διοργάνωσης. Το amfAR δεν θέλησε να διευκρινίσει τους λόγους της επιλογής αυτής.

Ο αμερικανός κινηματογραφικός παραγωγός Weinstein, που κατηγορείται από το φθινόπωρο για τη σεξουαλική παρενόχληση ή τον βιασμό περίπου 100 γυναικών, ανάμεσά τους σταρ του σινεμά, ήταν επί χρόνια χορηγός της εκδήλωσης και η κινητήριος δύναμη πίσω από το λαμπερό δείπνο.

Η βραδιά του amFAR που διοργανώνεται στο περιθώριο του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών από το 1993, συγκέντρωσε το ποσό των 176 εκατομμυρίων ευρώ.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X