ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Σκόνη στην ατμόσφαιρα και ενδεχόμενο βροχών και καταιγίδων

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Η ασθενής χαμηλή πίεση υποχωρεί σταδιακά και ασθενής ψηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, η οποία από το βράδυ βαθμιαία απομακρύνεται.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στο νότιο μισό του νησιού, ενώ αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, με μικρό ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως σε νότιες ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, παραμένοντας ωστόσο λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, παραμένοντας ωστόσο λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση