ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα

Χαµηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή, µέχρι το βράδυ της Τετάρτης, ενώ στη συνέχεια αναµένεται ασθενής ψηλή πίεση.

Σήµερα 26/11 ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, αλλά το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, µέτριοι 4 µποφόρ και τοπικά, στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, ισχυροί 5 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νότιοι ως νοτιοδυτικοί και τοπικά µέχρι δυτικοί, γενικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα παράλια, τοπικά στα ορεινά ή και σε καταιγίδα, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και τα νότια θα καταστεί σταδιακά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα δυτικά και τα νότια παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κατά διαστήµατα. Την Πέµπτη και την Παρασκευή, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τετάρτη, γιά να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ στη συνέχεια θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση