ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βροχές, ισχυροί ανέμοι και χιόνια στο καιρικό μενού

Αναλυτικές προβλέψεις μέχρι τη Δευτέρα

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές στο δυτικό μισό του νησιού και ελαφρά χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά αργότερα ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά παράλια, λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη, στα νότια ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές και ελαφρά χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Αργότερα, προς τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, καθώς και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά παράλια ταραγμένη και στα υπόλοιπα ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται τοπικά να σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Δευτέρα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, ενώ την Δευτέρα αναμένεται περαιτέρω πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 1 εκατοστό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X