ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Η σέξι φωτογραφία με τις πετσέτες τους

«Σε αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα»

O Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz από τότε που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και ότι σύντομα πρόκειται να παντρευτούν έχουν κατακλίσει τα social media με φωτογραφίες τους. Από τις διακοπές τους μαζί με όλη την οικογένεια Beckham στις τρυφερές τους πόζες είναι πλέον αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια της showbiz.

Στην τελευταία τους ανάρτηση μαζί ποζάρουν μπροστά στον καθρέφτη ενώ μόλις έχουν βγει από το μπάνιο. Τυλιγμένοι και οι δύο με πετσέτες μπάνιου η Peltz τον κρατάει από τον λαιμό και του δίνει ένα φιλί ενώ εκείνος είναι καλυμμένος με αφρό ξυρίσματος.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας η Nicola γράφει «Σε αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα»

 
 
 
View this post on Instagram

i love you more everyday

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

To ζευγάρι ετοιμάζει τον γάμο του ο οποίος αναμένεται να είναι εντυπωσιακός αφού και οι δύο οικογένειες πρόκειται να δώσουν πολλά χρήματα για αυτόν.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δύο σχεδιάζουν να παντρευτούν το 2022 και έχουν σκεφτεί ήδη που θα γίνει η τελετή. Αν και είναι αρκετά δύσκολο επειδή χρειάζονται ειδική άδεια από την Αρχιεπισκοπή του Καντέρμπουρυ ελπίζουν να ανταλλάξουν όρκους στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου όπου παντρεύτηκε και η πριγκίπισσα Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση