ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και 4 μήνες μετά έχει ακόμα συμπτώματα

«Είμαι αρκετά αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά άρχισα να πανικοβάλλομαι»

Η Samantha Demmler μιλάει τον Μάρτιο βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail Australia παρόλο που μετά από τόσο καιρό θεωρείτε ότι ξεπέρασε τον κορωνοϊό εκείνη υποστηρίζει ότι εξακολουθεί να έχει φρικτά συμπτώματα.

Η Samantha επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ στην Μελβούρνη δήλωσε στην Daily Mail Australia ότι άρχισε να νιώθει ένα μικρό γαργάλημα στο λαιμό της και στις 20 Μαρτίου βρέθηκε θετική στον ιό.

Όπως αναφέρει η ίδια «Δεν έμοιαζε να έχω αυτό το πράγμα που έκανε τον κόσμο να σταματήσει… Είμαι αρκετά αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά άρχισα να πανικοβάλλομαι. Το μυαλό αρχίζει να σκέφτεται σενάρια για το τι θα μπορούσε να συμβεί».

Εννέα ημέρες αργότερα στις 29 Μαρτίου φάνηκε ότι είχε ξεπεράσει τον ιό ωστόσο η ίδια λέει ότι ο ιός τις άφησε κάποιες μόνιμες επιπτώσεις.
«Από τότε που κόλλησα κορωνοϊό, τα κύρια παρατεταμένα αποτελέσματα ήταν η συσσώρευση υγρών στους πνεύμονές μου, η μειωμένη αίσθηση της όσφρησης και η απώλεια μνήμης»

Φαίνεται μάλιστα ότι δεν είναι η μόνη που βιώνει κάτι τέτοιο αφού και άλλα άτομα τα οποία νόσησαν από τον ιό παρατήρησαν ότι τα συμπτώματα κράτησαν και μετά τις δύο εβδομάδες.

Για αυτό μίλησε ο καθηγητής Peter Collignon από την ANU τονίζοντας ότι «Συχνά βλέπετε ότι χρειάζονται πολλοί μήνες για να επανέλθουν οι άνθρωποι ακόμη και όταν, οι γιατροί δεν μπορούμε να εντοπίσουμε από πού πηγάζει το πρόβλημα. Δεν γνωρίζουμε τα ποσοστά, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θα μείνουν με κάποια υποκείμενα νοσήματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση