ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Βρεθήκαμε στο Cyprus Cocktail Festival - The Christmas Edition στην Πλατεία Ελευθείας

Το Cyprus Cocktail Festival επέστρεψε με χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Δέσποινα Άσπρου

To βράδυ της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην στολισμένη Πλατεία Ελευθερίας όπου και διεξήχθη με τεράστια επιτυχία το Cyprus Cocktail Festival - The Christmas Edition.

Όσοι βρέθηκαν στο κάτω διάζωμα της Πλατείας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν απίθανα cocktails από μερικά από τα Καλύτερα Μπαρ στον Κόσμο, ενώ διασκέδαζαν με την ψυχή τους υπό τους ρυθμούς του Deejay Radio.


Ο Dj Zaon


Οι DJs Pueblo Franco, Dj Coxy, Anthony 642  

Αναλυτικότερα και όσον αφορά στα μπαρ, επτά από τα είκοσι bars που βρέθηκαν στο κάτω διάζωμα της Πλατείας Ελευθερίας, για το «Cyprus Cocktail Festival - The Christmas Edition», φιγουράρουν στη λίστα με τα «100 Καλύτερα Μπαρ στον Κόσμο» -μάλιστα, τέσσερα από αυτά βρίσκονται στα Top 50. Πιο συγκεκριμένα, το αθηναϊκό Barro Negro, το κυπριακό Lost + Found και το γαλλικό Le Syndicat που βρέθηκαν ψες στο Cyprus Cocktail Festival βρίσκονται ανάμεσα στις θέσεις 51-100, στη σχετική λίστα του θεσμού «The World’s 50 Best Bars», ενώ στο Top50 βρίσκουμε τα τρία αθηναϊκά μπαρ, The Clumsies, Baba au Rum και Line, στις θέσεις 19, 20 και 31 αντίστοιχα, αλλά και το μιλανέζικο 1930.

Από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα οι Dj Zaon, Jimmy D, Pueblo Franco, Dj Coxy, Anthony 642, Dj Konic και Penny K μάς χαρίσουν μία ανεπανάληπτη βραδιά και μάς έκαναν μέσα από την μουσική τους τους χιλιάδες παρεβρισκομένους να χορέψουμε με την ψυχή τους και να νιώσουν την ανεμελειά της γιορτινής περιόδου.

Κατά την διάρκεια μάλιστα της βραδιάς, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει και τον αγώνα ΓΑΛΛΙΑ–ΜΑΡΟΚΟ.

Να σημειώσουμε ότι το Cyprus Cocktail Festival παρουσίασε η ALPHA MEGA, διοργάνωσε το Deejay Radio, ενώ στήριξε ο Δήμος Λευκωσίας και το Visit Nicosia.  Με το τέλος του ανακοίνωσε και το επόμενο event του που θα είναι στις 17 Οκτωβρίου 2023.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση