ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βρεθήκαμε στην έκθεση του Chanel No5 στο Παρίσι

Ανάμεσα στους διάσημους που παρευρέθηκαν ήταν οι Marion Cotillard, Vanessa Paradis, Audrey Tautou.

Μια υπέροχη ξενάγηση με τις μυρωδιές του Chanel No5, ν' αναβλύζουν από παντού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τυχεροί προσκεκλημένοι το περασμένο Σαββατοκυρίακο στην έκθεση Culture Chanel, στο Palais de Tokyo, στο Παρίσι.

Το must, το μοναδικό κυπριακό έντυπο και site, ανάμεσα στα μεγάλα παγκόσμια περιοδικά μόδας, ήταν εκεί για να σας μεταφέρει πρώτο την ιστορία του πιο διάσημου αρώματος του οίκου. Ανάμεσα στους διάσημους που παρευρέθηκαν ήταν οι Marion Cotillard, Vanessa Paradis, Audrey Tautou, απόλυτες εκπρόσωποι του οίκου Chanel. Ένα ταξίδι μέσα από φωτογραφίες, διαφημιστικές καμπάνιες και τέχνη, πολύ τέχνη μιας και η Mademoiselle είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της εποχής της και εμπνεύστηκε από τα έργα τους. Cocteau, Picasso, Apollinaire, Stravinsky και Picabia δίπλα στα έργα του Andy Warhol και πάρακάτω μια αίθουσα γεμάτη μυρωδιές, τις μυρωδιές του Chanel No5 φυσικά.

Ναι, ακόμα και το μονοπάτι που οδηγούσε στην έκθεση, διαμορφώθηκε συγκεκριμένα για την περίσταση, αφού οι διοργανωτές φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα κήπο με τα 6 διαφορετικά λουλούδια που αποτέλεσαν τα συστατικά του Chanel No5, ειδικά σχεδιασμένο από τον διάσημο garden designer, Piet Oudolf. 

H έκθεση είχε αρχή και τέλος, όλα όσα συνέθεσαν την ερωτική ζωή της Gabrielle Chanel, με πρώτο το ρομάντζο της με τον Boy Capel, τον άντρα που λέγεται ότι η απώλειά του έγινε και η αιτία για να δημιουργήσει η Mademoiselle το 1921 στη Βενετία, ένα άρωμα που να της τον θυμίζει, αποκλειστικά για την ίδια και να το προσφέρει στο γυναικείο κοινό της το 1924. Αυτή έμμελλε να γίνει και η πιο γνωστή μυρωδιά γυναικείου αρώματος στον πλανήτη.

H έκθεση Culture Chanel, άνοιξε τις πύλες της στις 5 Μαίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουνίου 2013.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS