ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Boris Johnson: «Αφήστε τα πτώματα να στοιβάζονται»

Σοκάρουν οι δηλώσεις του για το 3ο lockdown.

newsroom must

Κόντρα στις επισημάνσεις των ειδικών για ανάγκη εφαρμογής τρίτου lockdown στην Βρετανία αποφάσισε να πάει για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός Boris Johnson.

Συγκεκριμένα ο ίδιος σε δηλώσεις του τον Οκτώβριο είχε πει «Όχι άλλα γα..ένα lockdown, αφήστε τα πτώματα να στοιβάζονται κατά χιλιάδες», μετά και την επιβολή του 2ρου lockdown.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απάντηση της Daily Mail (που έκανε και την αποκάλυψη της δήλωσης) ήταν ότι τα πρόσωπα που τον άκουσαν να λέει αυτά τα λόγια, επιμένουν στους ισχυρισμούς τους, μέτρα και την απόρριψη του Υπουργού Άμυνας της Βρετανίας που έλεγε ότι «ήταν προσηλωμένος στην αντιμετώπιση της Covid.

Ο τύπος φυσικά δεν δίστασε να κατηγορήσει τον πρωθυπουργό για σωρεία θεμάτων όπως την χαώδη, αλλοπρόσαλλη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και την χρηματοδότηση της διακόσμησης του πρωθυπουργικού διαμερίσματος για χάρη της μνηστής του.

Το όλο περιστατικό ξεκίνησε όταν η Downing Street κατηγόρησε τον πρωθυπουργικό σύμβουλο, Dominic Cummings, για διαρροές σχετικά με τον Johnson. Συγκεκριμένα ο Cummings είχε πει για την ανακαίνιση της πρωθυπουργικής κατοικίας «ανήθικα, ανόητα, εν δυνάμει παράνομα και σχεδόν σίγουρα κατά παράβαση των κανόνων της δημοσιοποίησης των πολιτικών δωρεών».

Ωστόσο ο Cummings, αναμένεται να εκμεταλλευθεί την κατάθεσή του ενώπιον επιτροπής της Βουλής των Κοινοτήτων τον επόμενο μήνα έτσι ώστε να κατηγορήσει τον Johnson για τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης.

Αναφορικά με το «φλέγον» θέμα πρόσωπα του περιβάλλοντος του Cummings δηλώνουν πως ο ίδιος «έχει τεράστιο όγκο ηχητικού υλικού. Είναι τρελοί να ξεκινούν πόλεμο μαζί του γιατί είναι ικανός να υποστηρίξει με αποδείξεις πολλούς από τους ισχυρισμούς του», ενώ μια άλλη επισήμανε ότι «Έλεγε στους συμβούλους συνεχώς να κάνουν ηχητικές καταγραφές - συνομιλίες με αξιωματούχους. Έχει επίσης κρατήσει μεγάλο μέρος της αλληλογραφίας του».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS