ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Boeing 777 - Τόσο στοιχίζει η ανθρώπινη ζωή

​Όλος ο πλανήτης είναι συγκλονισμένος από την τραγωδία με το εξαφανισμένο, από τις 8 Μαρτίου, Boeing 777 της Malaysia Airlines!

Μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού της Μαλαισίας ότι κανείς από τους επιβάτες της μοιραίας πτήσης MH370 δεν είναι ζωντανός και πως το αεροσκάφος βρίσκεται στον βυθό του Ινδικού Ωκεανού, τώρα έρχεται η πιο δύσκολη ώρα για τους συγγενείς.

Κινεζικές ασφαλιστικές εταιρείες προχωρούν στην παροχή αποζημιώσεων στις οικογένειες των επιβατών.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Νέα Κίνα», οι οικογένειες επτά επιβατών έλαβαν την Τρίτη 4,17 εκατ. γιουάν (περίπου 488.000 ευρώ) ως αποζημίωση, όπως ανακοίνωσε η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Κίνας, η China Life και μετέδωσε το πρακτορείο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στην πτήση MH370 επέβαιναν 32 πελάτες της και εκτιμά ότι η συνολική αποζημίωση που θα καταβάλει θα ανέρχεται σε περίπου 9 εκατ. γιουάν (περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ).

Η ασφαλιστική εταιρεία New China Life Insurance θα αποζημιώσει τις οικογένειες εννέα πελατών της που επέβαιναν στο αγνοούμενο Boeing  της Malaysia Airlines με περίπου ένα εκατομμύριο γιουάν, δήλωσε τηλεφωνικώς στο Reuters ο Ζανγκ Χονγκσιά των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας.

Η εταιρεία China Pacific Insurance, ανακοίνωσε ότι κατέβαλε 525.000 γιουάν, ενώ η ασφαλιστική Sunshine Insurance αποζημίωσε με 500.000 γιουάν τους συγγενείς τριμελούς οικογένειας που επέβαινε στο αγνοούμενο αεροσκάφος.

Να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 150 από τους 239 επιβαίνοντες της πτήσης MH370 ήταν Κινέζοι.

Κάνουν αγωγές κατά της Malaysia Airlines

Η αμερικανική δικηγορική εταιρεία Ribbeck Law κατέθεσε αγωγή κατά της Malaysia Airlines και κατά της κατασκευάστριας εταιρείας Boeing εκπροσωπώντας τον θείο ενός ινδονήσιου επιβάτη της πτήσης.

Πρόκειται για τον Τζανουάρι Σιρεγκάρ, τον θείο του Φιρμάν Τσάντρα Σιρεγκάρ, και δικηγόρο, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος.

Μάλιστα, η ίδια εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναμένει να εκπροσωπήσει τις οικογένειες περισσότερων από των μισών επιβαινόντων.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος Μόνικα Κέλι της Ribbeck Law, η εταιρεία έχει επικοινωνήσει με μέλη των οικογενειών των θυμάτων σε πολλές χώρες και αναμένει να εκπροσωπήσει σχεδόν τους μισούς, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα της Μαλαισίας «The Star».

Απαντώντας στα δημοσιεύματα αυτά, εκπρόσωπος της Malaysia Airlines, που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, δήλωσε την Πέμπτη:

«Δεν έχω πληροφορίες για συγγενείς των επιβαινόντων της πτήσης αυτής που να κατέθεσαν αγωγή, αλλά είναι δικαίωμά τους αν το επιθυμούν. Θα αντιμετωπίσουμε αυτή την αγωγή αν κατατεθεί». Πηγή. ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X