ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Bill Gates: Έως τα τέλη του 2022 θα έχουμε επιστρέψει πλήρως στην κανονικότητα

Η πρόβλεψή του για το τέλος της πανδημίας

newsroom must

Ο κόσμος έχει ακόμη σκληρή μάχη να δώσει απέναντι στην πανδημία και για να διακηρύξει τη νίκη του, επιστρέφοντας στην κανονικότητα θα πρέπει να περάσει περισσότερο από ένας χρόνος ακόμη, εκτιμά ο Μπιλ Γκέιτς, όπως ο ίδιος τόνισε σε συνέντευξή του στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza και το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.

«Πρόκειται για μία απίστευτη τραγωδία» δήλωσε ο ιδρυτής της Microsoft στα πολωνικά μέσα, προσθέτοντας ότι το μόνο καλό νέο μέχρι στιγμής είναι η πρόσβαση που έχουν ολοένα και περισσότερες χώρες σε εμβόλια.

Ερωτηθείς για το πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης, ο Γκέιτς απάντησε: «Έως τα τέλη του 2022 θα έχουμε βασικά επιστρέψει πλήρως στην κανονικότητα».

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, που έχει αποχωρήσει από τη διοίκηση της Microsoft από το 2014 και έχει αφιερωθεί σε φιλανθρωπικό έργο, έχει διαθέσει μέσω του ιδρύματός του Bill and Melinda Gates Foundation περί τα 1,75 δισ. δολάρια στην παγκόσμια μάχη κατά της πανδημίας.

Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται στήριξη και σε εταιρείες που ερευνούν και αναπτύσσουν εμβόλια, διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους κατά της Covid-19.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates)

Πηγή: kathimerini.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X