ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερή της. Ε και»;

To Greece's Next Top Model είναι ένα από τα ριάλιτι που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού τόσο η ομάδα των κοριτσιών που μπήκαν στο σπίτι, όσο και τα τέσσερα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής μονοπωλούν τα βράδια μας κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Επιπρόσθετα, αυτό που έχει σχολιαστεί έντονα είναι οι σχέσεις των δύο γυναικών της κριτικής επιτροπής, αφού πολλοί κάνουν λόγο για την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.  Θυμίζουμε πως σε ένα από τα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι, οι δύο γυναίκες λογομάχησαν έντονα με αφορμή τη διαφωνία που είχαν για το αν το σώμα μιας  κάνει ή δεν κάνει για μοντέλο πασαρέλας. Τότε, η Ηλιάνα δεν δίστασε να αφήσει υπονοούμενα για την ηλικία της Βίκυς Καγιά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αλλη δεκαετία εσύ, άλλη εγώ. Στη δική μου δεκαετία υπάρχει αυτό το πρότυπο, αυτή η βιομηχανία», με την Βίκυ να απαντά: «Δεν είναι η άποψή μου, Ηλιάνα μου. Είμαι 25 χρόνια σε αυτό το χώρο, 25! Δεν είναι η άποψή μου, είναι αυτό που συμβαίνει».

Δείτε την έντονη διαμάχη τους στο πιο κάτω video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H Hλιάνα Παπαγεωργίου είναι πιο sexy απ'όσο νομίζεις

Οι δύο κυρίες της επιτροπής του GNTM μίλησαν στο ελληνικό περιοδικό Down Town και απάντησαν σ'αυτό που αναρωτιόμαστε όλοι. Έχουν τελικά κόντρα;

«Εγώ επιμένω στη θέση μου. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν τέτοια μοντέλα σε fashion shows στο Μαϊάμι όπως έλεγε – και η Ηλιάνα επιμένει στη δική της θέση. Δεν θυμώνω, είμαι αρρωστάκι με τη δουλειά μου όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μπορεί να έχω κάνει θέατρο, σινεμά, τηλεόραση, άλλα πράγματα, αλλά η μόδα είναι η δουλειά μου. Ζω, κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό. Οπότε παθιάζομαι. Αν εννοείς κόντρα που μου είπε “άλλη δεκαετία εσύ”, σιγά! Είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερή της. Ε και; Δεν έχω κανένα θέμα την Ηλιάνα. Έχει το πάθος της, λέει τα πράγματα έτσι όπως τα λέει, αφιλτράριστα, και όλα είναι μια χαρά. Δεν έχει πρόβλημα κανείς με κανένα βασικά», ανέφερε η Βίκυ.

«Κοίταξε, η Βίκυ ξέρει πολύ καλά ότι τη σέβομαι, την εκτιμώ και την αγαπώ. Ξέρε πολύ καλά ότι αυτό το είπα με δεδομένο ότι έχει την εμπειρία της προηγούμενης δεκαετίας. Δεν θεωρώ ότι παρεξηγήθηκε», ήταν η απάντηση της Ηλιάνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Βίκυ Καγιά για την Ιωάννα Μπέλλα: ''Είναι εκεί που πρέπει να είναι''

Όσο για το αν «μαλλιοτραβήχτηκαν» μετά το συγκεκριμένο γύρισμα,η Ηλιάνα ξεκαθάρισε: «Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνεται. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό στη ζωή μου. Η Βίκυ νοιάζεται πάρα πολύ για μένα και με βοηθάει τόσο στο παιχνίδι όσο και στη ζωή μου».

Σχετικά με το αν οι δυο τους είναι φίλες, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Δεν έχουμε προλάβει να γίνουμε φίλες με την Ηλιάνα. Εγώ τόσο τρέξιμο -παιδιά, σχολή, γυρίσματα- και εκείνη μια πολύ πιο free ζωή. Πού να προλάβω να πάω για έναν καφέ;» ενώ σε άλλο σημείο συμπλήρωσε: «Η Ηλιάνα είναι αυτό το σπασικλάκι που διαβάζει πολύ, που ασχολείται, που θέλει να τα ξέρει όλα από την καλή και από την ανάποδη, που ενώ φοβάται το ύψος πήγε και έπεσε από αεροπλάνο για να ξεπεράσει τις φοβίες της. Είναι τόσο σπασικλάκι που το βρίσκω φανταστικό».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS