ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Βικτώρια Καρύδα: «Αισθάνομαι χαμένη. Κοροϊδεύω τον εαυτό μου με τη σκέψη ότι είναι εδώ»

Δέσποινα Άσπρου

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Βικτώρια Καρύδα 8 περίπου μήνες μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή.

Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία έχασε τον σύζυγό της όταν αυτός δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους στη Βούλα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και κατάφερε να συγκλονίσει με τα λόγια της όλους μας.

Η Βικτώρια ξεσπώντας περιέγραψε το πώς είναι η καθημερινότητά της χωρίς εκείνον αλλά και πως βιώνουν την απώλεια του πατέρα τους τα δυο της παιδιά, ο 5χρονος Αχιλλέας και η 7χρονη Αλεξάνδρα. "

"Αισθάνομαι χαμένη. Κοροϊδεύω τον εαυτό μου με τη σκέψη ότι είναι εδώ... Σκέφτομαι να αλλάξω χώρα. Όπου πάω όλα μου τον θυμίζουν. Δεν ξέρω, είμαι τόσο χαμένη, μέσα μου έχω χαθεί. Δεν μπορώ να συνέλθω, θέλω να αλλάξω χώρα. Δεν ξέρω τι θέλω να κάνω στη ζωή μου [...] Και λένε ότι ο καιρός και ο χρόνος βοηθάει. Δεν βοηθάει! Χειροτερεύει τα πράγματα γιατί καταλαβαίνεις ότι ο άλλος δεν είναι μαζί σου πια. Λέω ψέμματα στον εαυτό μου ότι είναι εδώ μαζί μου, στο σπίτι, στη δουλειά και ότι θα γυρίσει σε λίγο. Κοροιδεύω τον εαυτό μου με τη σκέψη ότι είναι εδώ" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση