ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Biden για Trump: Αν νοσεί ακόμη, να μην γίνει το ντιμπέιτ

Αδημονώ να τον αντιμετωπίσω, όμως ελπίζω απλά να εφαρμοστούν όλα τα πρωτόκολλα» υγειονομικής ασφάλειας, είπε ο πρώην αντιπρόεδρος σε δημοσιογράφους

Την εκτίμηση ότι το ντιμπέιτ δεν πρέπει να γίνει εάν ο Donald Trump νοσεί ακόμη από την COVID-19 την 15η Οκτωβρίου –όταν είναι προγραμματισμένη η δεύτερη τηλεμαχία των δύο υποψηφίων προέδρων- εξέφρασε ο Joe Biden.

«Δεν ξέρω ποια είναι η κατάστασή του πλέον. Αδημονώ να τον αντιμετωπίσω, όμως ελπίζω απλά να εφαρμοστούν όλα τα πρωτόκολλα» υγειονομικής ασφάλειας, είπε ο πρώην αντιπρόεδρος σε δημοσιογράφους.

«Νομίζω ότι αν έχει ακόμη την COVID, δεν πρέπει να κάνουμε το ντιμπέιτ», τόνισε ο 77χρονος πολιτικός.

Ο Joe Biden αύξησε τη διαφορά στις δημοσκοπήσεις μετά το πρώτο ντιμπέιτ το οποίο χαρακτηρίστηκε χαοτικό, με τους δύο αντιπάλους να μιλάνε ο ένας πάνω στον άλλο και να ανταλλάσσουν βαριές ύβρεις, την 29η Σεπτεμβρίου. Όμως, τρεις ημέρες αργότερα, ο 74χρονος Trump ανακοίνωσε ότι προσβλήθηκε από τον SARS-CoV-2.

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο την Παρασκευή, επέστρεψε στον Λευκό Οίκο, με την περιπέτεια της υγείας του να μετατρέπεται σε τηλεοπτικό υπερθέαμα.

Την Τρίτη διαβεβαίωσε μέσω Twitter ότι «αισθάνεται καλά», συμπληρώνοντας ότι δεν μπορεί να περιμένει να έρθει η 15η Οκτωβρίου για να αναμετρηθεί ξανά με τον Joe Biden, αυτή τη φορά στο Μαϊάμι.

Μέλη της οικογένειας του προέδρου, περιλαμβανομένης της πρώτης κυρίας Melania Trump, η οποία κατόπιν διαγνώστηκε επίσης πως προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, είχαν βγάλει τις μάσκες μέσα στην αίθουσα όπου διεξήχθη η πρώτη τηλεμαχία, στο Κλίβλαντ (Οχάιο).

Την επόμενη φορά, «φρονώ ότι πρέπει να τηρήσουμε όλοι πολύ αυστηρές συστάσεις», είπε ο Biden χθες. «Έχει μολυνθεί πολύς κόσμος. Έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα», συμπλήρωσε.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση