ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Βιβλίο γίνεται η έκθεση φωτογραφίας της Kate Middleton

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Πάταγο έκανε όπως όλα δείχνουν το περσινό εγχείρημα της Δούκισσας του Cambridge, με ονομασία “Hold Still”, μια έκθεση φωτογραφιών από 31.000 συμμετέχοντες από όλη την Βρετανία, σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη.

Η Kate Middleton, εδώ και αρκετό καιρό έχει κερδίσει επάξια την αλλαγή του βασιλικού πρωτοκόλλου όσον αφορά τους φωτογράφους, και πήρε την θέση της επίσημης φωτογράφου της βασιλικής οικογένειας, με τις λήψεις της να φιγουράρουν στους λογαριασμούς όλων των μελών της οικογένειας στο Instagram.

Να θυμίσουμε ότι για τους σκοπούς του, “Hold Still”, είχε ζητήσει από τον λαό να στείλει τις δικές του φωτογραφίες, αποτυπώνοντας τι σήμαινε για αυτούς η ζωή κατά την διάρκεια της καραντίνας, κάνοντας μια έμμεση καταγραφή των δυσκολιών που αντιμετώπιζαν, απαθανατίζοντας «το πορτρέτο του έθνους».

Η ίδια κλήθηκε να επιλέξει μαζί με μια επιτροπή τις καλύτερες 100, με σκοπό να συμπεριληφθούν στην έκθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και μετέπειτα να ενσωματωθούν σε ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με την ανάρτησή της, σήμερα, 7 Μαΐου 2021.

Η κάθε φωτογραφία θα αντιστοιχεί με ένα κείμενο που θα διηγείται την ιστορία του κάθε στιγμιότυπου.

Η ίδια, έδωσε στο κοινό μια γεύση για το τί πρόκειται να δει, σε ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί με τον πρίγκιπα William, στην πλατφόρμα Instagram. Εισαγωγικά η Kate είπε, «Όταν θα αναλογιζόμαστε την πανδημία του κορωνοϊού δεκαετίες από τώρα, θα σκεφτόμαστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε-τους αγαπημένους που χάσαμε, την παρατεταμένη αποξένωση από την οικογένεια και τους φίλους μας και την καταπόνηση των επαγγελματιών της πρώτης γραμμής. Αλλά θα θυμόμαστε επίσης τα θετικά: τις απίστευτες πράξεις καλοσύνης, εκείνους που βοήθησαν και τους ήρωες που εμφανίστηκαν από όλους τους χώρους και πώς όλοι μαζί προσαρμοστήκαμε στην καινούρια κανονικότητα. Μέσα από το Hold Still, ήθελα να χρησιμοποιήσω τη δύναμη της φωτογραφίας για να δημιουργήσουμε ένα αρχείο με διάρκεια από όλα όσα βιώσαμε - να απαθανατίσουμε τις ιστορίες ατόμων και να καταγράψουμε σημαντικές στιγμές με τις οικογένειες και τις κοινότητες όπως ζήσαμε μέσα σε αυτή την πανδημία»

Τέλος να αναφέρουμε ότι το βιβλίο με τίτλο, Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020, αποτελείται από 168 σελίδες και πρόκειται να πωλείται για 24.95 λίρες, ενώ τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν για τις ανάγκες της Εθνικής Πινακοθήκης αλλά και για τον φιλανθρωπικό οργανισμό "Mind".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση