ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει την ταυτότητά της

''Θυμάμαι έναν από πάνω μου να ξεκουμπώνει το παντελόνι του...''

newsroom must

Η 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Θεσσαλονίκη, έσπασε την σιωπή της και μέσω του  Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αποκάλυψε το πρόσωπο και την ταυτότητά της.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στα social media εμφανίστηκε μαζί με την κοπέλα γράφοντας πως "η Γεωργία αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της και να μιλήσει".

"Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπο και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς...", αναφέρει χαρακτηριστικά στην λεζάντα του ο δημοσιογράφος.

Μιλώντας στο zougla.gr και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο η Γεωργία Μπίκα περιέγραψε τι συναίβει το μοιραίο βράδυ στη σουίτα ξενοδοχείου. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα μεταξύ άλλων δήλωσε "Υπήρχαν γύρω στα 15 με 17 άτομα και υπήρχαν και άλλες κοπέλες", δήλωσε η νεαρή κοπέλα και συμπλήρωσε: "Ήταν περισσότερες οι κοπέλες, λιγότεροι οι άνδρες. Δεν συστηθήκαμε με κανέναν. Δεν γνώριζα κάποιον εκτός από τον Μάνο και ακόμα ένα παιδί, το οποίο ήρθε να γνωριστούμε μέσω μιας γνωστής μου που βρήκαμε στο πάρτι. Ήταν μόνες μας, τρία κορίτσια σε μια γωνία και αποφασίσαμε να απέχουμε από όλο αυτό. Ήταν φανερό πως δεν ήμασταν και ευχαριστημένες με το πάρτι και είπαμε να καθίσουμε μισή με μια ώρα, να πιούμε ένα ποτό και να φύγουμε".

Έπειτα, η 24χρονη αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τρεις άνδρες σε έναν διάδρομο του ξενοδοχείου, οι οποίοι προσπάθησαν να την πείσουν -όπως υποστήριξε- να αφήσει το δωμάτιο που είχε κλείσει και να πάει να κοιμηθεί σε ένα άλλο και ξεκαθάρισε πως δεν συναίνεσε σε τίποτα από όλα όσα έγιναν.

"Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω" πρόσθεσε η ίδια.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το thetoc.gr και παρά το ότι η Γεωργία αποφεύγει να αναφέρει τα ονόματα όσα εμπλέκονται, σε ένα σημείο του βίντεο (15:15) ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρει ο ίδιος το όνομα του Βασίλη Λεβέντη, με την ίδια να μην το διαψεύδει, ενώ σε άλλο σημείο (43:17) η Γεωργία παραδέχεται ότι έμαθε τα ονόματα των εμπλεκόμενων από την αστυνομία και ότι δεν γνώριζε ποια ήταν η οικογένεια Λεβέντη.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση