ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Behind-the-scenes στον οίκο Gucci

Η νέα κατηγορία κινηματογράφου, τα fashion documentaries, είναι ένα είδος που ανθίζει τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι λοιπόν λίγοι οι σκηνοθέτες που προσπαθούν να δώσουν στο κοινό μια exclusive ματιά του τι συμβαίνει όταν σβήνουν οι προβολείς πίσω από τις κλειστές πόρτες των μεγάλων οίκων και των γνωστών περιοδικών.

Ο γνωστός ηθοποιός James Franco έχει παραδεχτεί πολλές φορές στο παρελθόν πως είναι μεγάλος λάτρης της μόδας, ενώ έχει συνεργαστεί με εταιρείες ειδών ένδυσης όπως η 7 for Mankind ως σκηνοθέτης και φωτογράφος για τη διαφημιστική καμπάνια του brand. Τώρα αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει στα παρασκήνια ενός από τους πιο μεγάλους οίκους μόδας παγκόσμια.

Στο νέο του ντοκιμαντέρ με τίτλο “The Director” γίνεται η σκιά της creative director του γνωστού οίκου, Frida Giannini.

Το σύντομο trailer που έχει κυκλοφορήσει δείχνει τη σχεδιάστρια να παρουσιάζει την κολεξιόν της στους εκδότες περιοδικών, ενώ βλέπουμε και την εκδότρια της Vogue Anna Wintour να χαρίζει ένα σπάνιο χαμόγελο.

«Ένα από τα συγκλονειστικά πράγματα για τη Frida είναι πως ποτέ δεν ήθελε να έχει τη δική της σειρά ρούχων. Πάντα ήθελε να σχεδιάζει για κάποιον μεγάλο οίκο, κάτι που καλύπτει ένα συγκεκριμένο είδος ταλέντου», δήλωσε η παραγωγός της ταινίας, Christina Voros. «Προτιμάει να μένει πίσω από τις κάμερες, κάτι που έκανε τη ζωή της ως η πρέσβειρα του οίκου πολύ πιο δύσκολη. Στους 18 μήνες των γυρισμάτων την είδαμε να ανοίγεται απίστευτα» συμπληρώνει.

Δείτε το trailer και πάρτε μια πρώτη γεύση!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gucci  |  gossip  |  celeb  |  news  |  fashion

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS