ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Beautiful People: Οι δυσκολίες της μητρότητας μέσα από τα μάτια της Joanna Κασουλίδου

Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της μικρής Έμιλυ, η Joanna περιγράφει τα όσα έζησε

Μετά από μια δύσκολη περίοδο και τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της μικρής Έμιλυ, η κόρη του Ιωάννη και της Έμης Κασουλίδη, Joanna Κασουλίδου, φωτογραφίζεται για το περιοδικό Beautiful People και σε μια αφοπλιστική συνέντευξη δεν διστάζει να μιλήσει στη Νατάσα Αλεξάνδρου για όλες τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον σύζυγό της μέχρι να φέρουν στον κόσμο την κόρη τους.

"Περάσαμε δύσκολα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε 3 εγκυμοσύνες, οι οποίες δυστυχώς τερματίστηκαν. Ο πόνος μας ήταν τεράστιος", δηλώνει η ίδια και αποκαλύπτει πως η μητρότητα της άλλαξε την ζωή.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Partners Y&R, ανάμεσα σε άλλα, μιλά για τα μηνύματα που λάμβανε από γυναίκες που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με εκείνη και χαμογελόντας, περιγράφει τις ανεκτίμητης σημασίας στιγμές που περιλαμβάνει η καθημερινότητά της ως νέα μαμά.

 "Νιώθω ευγνώμων για όλη αυτή την εμπειρία. Όλο αυτό με έκανε να εκτιμώ πράγματα που πιο παλιά θεωρούσα δεδομένα και τώρα έχω το μωρό μου και ένα σύζυγο θησαυρό που μου στάθηκε πιο πολύ απ’ ό,τι μπορούσα να φανταστώ".

Διαβάστε την συνέντευξη στο Beautiful People που κυκλοφορεί την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X