ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Beatrice Borromeo: Η σύνδεση της με δολοφονία που εμπλέκεται Ιταλός βασιλιάς

Η υπόθεση που μας παίρνει πίσω στο 1978.

Μαρία Καραμάνου

Η Beatrice Borromeo είναι παντρεμένη με τον Pierre Casiraghi, τον γιο της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό, αλλά ποια είναι άραγε η σύνδεση της με την υπόθεση δολοφονίας που αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ "The King Who Never Was"; 

Η υπόθεση δολοφονίας που αφορά τον Vittorio Emanuele της Σαβοΐας, πρώην βασιλιά της Ιταλίας, είναι μια διαφορετική ιστορία. Ο Vittorio του 1978, πυροβόλησε με το τουφέκι του, και τραυμάτισε έναν νεαρό τουρίστα, που αργότερα πέθανε από τα τραύματά του. Ο Vittorio συνελήφθη για τον πυροβολισμό αλλά αφέθηκε ελεύθερος και απομακρύνθηκε στην Ελβετία, όπου ζει από τότε.

Η Beatrice Borromeo είχε προσωπική σχέση και σύνδεση με την υπόθεση δολοφονίας που αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ "The King Who Never Was". Η αδερφή του Dirk, Birgit Hamer, ήταν φίλη της μητέρας της Beatrice, Paola Marzotto, και ο Dirk είχε τραυματιστεί και αργότερα πέθανε από τους πυροβολισμούς του Vittorio Emanuele της Σαβοΐας.

Η Beatrice έχει αναφέρει ότι η υπόθεση αυτή ήταν μέρος της παιδικής της ηλικίας και συζητιόταν πολύ στο σπίτι της, αναδεικνύοντας την αίσθηση ανημποριάς για τα γεγονότα και την ατιμωρησία που επικρατούσε γύρω από τον Vittorio Emanuele. Αυτή η εμπειρία την ενέπνευσε να ακολουθήσει τον δημοσιογραφικό τομέα και να παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ για να φέρει στο προσκήνιο την ιστορία και να ρίξει φως στα γεγονότα που συνέβησαν.

Το ντοκιμαντέρ "The King Who Never Was" είναι διαθέσιμο στο Netflix και περιγράφει την ιστορία του Vittorio Emanuele της Σαβοΐας, πρώην βασιλιά της Ιταλίας, και τα γεγονότα που συνδέονται με τον πυροβολισμό του Dirk Hamer.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS