ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βαθμολογήσαμε τις εμφανίσεις των BAFTA

Ομορφιά, λάμψη, και αξέχαστες red carpet εμφανίσεις μας χάρισαν οι stars στη χθεσινοβραδινή Τελετή Απονομής των Βραβείων BAFTA στο Royal Opera House.  Από το εντυπωσιακό Alexander McQueen φόρεμα της Cate Blanchett, το κατακόκκινο Dior φόρεμα της Dakota Johnson, μέχρι και το στράπλες σε ίσια γραμμή Burberry φόρεμα που επέλεξε η όμορφη ηθοποιός Saoirse Ronan, εμείς βαθμολογήσαμε τις εμφανίσεις της βραδιάς! 

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν αυτή της Cate Blanchett, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί με Alexander McQueen gown φτιαγμένο από μαύρα λεπτά φτερά και πολύχρωμη δανδέλα. Σίγουρα αξίζει 10/10!

10/10 και στην πιο ερωτική παρουσία των BAFTA Awards, που δεν είναι άλλη από την Dakota Johnson, η οποία επέλεξε μια κόκκινη δημιουργία του οίκου Dior.

Κόκκινο της φωτιάς επέλεξε και η Annabelle Wallis, με μια όχι και τόσο εντυπωσιακή δημιουγία Oscar de la Renta από δανδέλα και οργάντζα. Βαθμολογία 7/10.

Πολύ elegant και κομψή μέσα στη μαύρη δημιουργία Antonio Berardi ήταν η Kate Winslet. Η Βρετανίδα ηθοποιός γνωρίζει πολύ καλά πως να αναδεικνύει τις καμπύλες της. Βαθμολογία 9/10. 

Μια πολύ εντυπωσιακή στράπλεξ σε ίσια γραμμή Burberry δημιουργία διάλεξε η όμορφη ηθοποιός Saoirse Ronan, με κεντιμένα λαμπερά λουλούδια. Καθόλου ταιριαστό, όμως, το πολύχρωμο κολιέ στον λαιμό, που επισκίασε όλη της την εμφάνιση. Βαθμολογία 7/10.

Μια εμφάνιση που ποτέ δεν μας απογοητεύει είναι αυτή της Julianne Moore. Εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός γνωρίζει πολύ καλά πώς να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Για τη βραδιά αυτή επέλεξε μια μαυρόασπρη custom made Armani δημιουργία, συνδυάζοντάς την με κοσμήματα  από τον οίκο Chopard. Βαθμολογία 10/10.

Από τις χειρότερες εμφανίσεις ήταν αυτή της Angela Bassett, η οποία εμφανίστηκε με φούξια gown Galia Lahav, συνδυάζοντας τσάντα στην ίδια απόχρωση. Βαθμολογία 5/10.

Λευκή, σε απλή γραμμή Stella McCartney επέλεξε η Isia Fisher, αναδεικνύοντας το έντονο μπούστο της. Βαθμολογία 8/10.

Εντυπωσιακή ήταν η πανέμορφη ηθοποιός Stacy Martin μέσα στην βελούδινή μπορντό Miu Miu δημιουργία. Το μόνο λαμπερό πάνω της ήταν οι χρυσές κλωστές του φορέματος της. Βαθμολογία 9/10.

Η Rooney Mara άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με couture δημιουργία του οίκου Givenchy και καθόλου κοσμήματα. Βαθμολογία 9/10.

Φωτιά άναψε στο κόκκινο χαλί η Heida Reed με σέξι μαύρη λαμπερή δημιουργία, με έντονο βαθύ ντεκοντέ, ανοικτή πλάτη και κόκκινο κραγιόν.

Μαύρο δερμάτινο gown Louis Vuitton με ασημένιες κλωστές που της ταίριαζε πολύ επέλεξε η Alicia Vikander. Βαθμολογία 8/10.

Εντυπωσιακή η Olga Kurylenko με άσπρο φόρεμα Ralph & Russo. Βαθμολογία 10/10.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X