ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φεύγει μόνιμα απο το παλάτι του Buckingham

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Μετά και την κηδεία του «αγαπημένου της συζύγου» η Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται σύμφωνα με ρεπορτάζ να επιθυμεί να μετακομίσει μόνιμα εκτός του παλατιού του Buckingham και να θέλει να εγκατασταθεί στο Κάστρο του Windsor.

Σύμφωνα με την “Daily Mail” η Βασίλισσα θα συνεχίσει να περνά τα Χριστούγεννα στο Sandringham και τα καλοκαίρια της στο Balmoral αλλά στο βασιλικό προσωπικό ανακοινώθηκε η επιθυμία της από εδώ και στο εξής να διαμένει μόνιμα στο Κάστρο του Windsor, στο οποίο βρίσκεται και η κρύπτη με το φέρετρο του συζύγου της.

Να θυμίσουμε ότι η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (17/04/21) μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στο παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου (μέσα στο κάστρο Windsor) με την Βασίλισσα να κάθεται μόνη της απομονωμένη από τους υπόλοιπους 29 καλεσμένους, στην άκρη σε μια σειρά από άδειες θέσεις, προκαλώντας χιλιάδες σχόλια συμπόνιας από τους χρήστες των social media. Πολλοί ήταν αυτοί που χαρακτήρισαν αυτό το στιγμιότυπο ως η πιο συγκινητική αλλά και σπαρακτική εικόνα από την κηδεία του Πρίγκιπα.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X