ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Διαρκώς απογοητευμένη» από τον Κάρολo

Όσα ισχυρίζονται βασιλικές πηγές

newsroom must

Ο Clive Irving είναι γνωστός βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας της νέας βιογραφίας «The Last Queen» μιλά ανοιχτά για θέματα που αφορούν την βασίλισσα σε ντοκιμαντέρ του Channel 4 (Queen Elizabeth: Love, Honor and Crown) υποστηρίζοντας πως η ίδια «δεν κατάλαβε ποτέ πραγματικά» τον μεγαλύτερο γιο της, τον 72χρονο πρίγκιπα Κάρολο – κληρονόμο του θρόνου και είναι μπερδεμένη με αυτόν».

Ακόμη ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας William είναι το μόνο μέλος που αντιλαμβάνεται και εκτιμά πλήρως την «αφιερωμένη αίσθηση του καθήκοντος» της Ελισάβετ λέγοντας «Όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από την βασίλισσα Ελισάβετ δεν έφτασαν ποτέ στο δικό της επίπεδο της αίσθησης αυτής. Η οικογένειά της δεν έχει φτάσει εκεί. Ούτε ο πρίγκιπας Κάρολος».

Σε αντίθεση πάντα με τον Κάρολο, ο πρίγκιπας Andrew έχει διαφορετική αντιμετώπιση από την βασίλισσα ««Μέχρι σήμερα, είναι πιο ανοιχτά στοργική και τρυφερή με τον Άντριου και τον συγχωράει πολύ πιο εύκολα, σε σχέση με τον Κάρολο».

Μήπως αυτό το γεγονός οφείλεται στην σκληραγώγηση για τη διαδοχή στο θρόνο;

Το ντοκιμαντέρ πάντως στηρίζει πως γίνεται μια «εις βάθος εξέταση πολλών δραματικών συγκρούσεων μεταξύ του στέμματος και της οικογένειας κατά τη μακρά βασιλεία της βασίλισσας Ελισάβετ».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X