ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

«Βάλλει» κατά της Ιωάννας Μαλέσκου ο Βαγγέλης Περρής

«Έχω θέμα με το πλασάρισμα της συγκεκριμένης κυρίας»

newsroom must

Ο Βαγγέλης Περρής, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, «Το Πρωινό», στην οποία συμμετέχει, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not» και σχολίασε με το δικό του τρόπο τι να περιμένουμε.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν παρέλειψε και να αναφερθεί και στην Ιωάννα Μαλέσκου, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων, «Ε ως νέα Μενεγάκη, όπως θυμόμαστε… Μια χαρά, η ομάδα είναι νέα, ανανεωμένη, όλοι έφυγαν με τον καλύτερο τρόπο. Με αγκαλιές, φιλιά και εκτίμηση πάνω απ’ όλα. Είναι αυτές οι προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται στις εκπομπές που κάνουν δεσμούς αίματος, που δεν θες να εγκαταλείψεις τον άνθρωπο, ο οποίος… NOT».

Καταλήγοντας πρόσθεσε, «Εγώ έχω ένα θέμα με το πλασάρισμα της συγκεκριμένης κυρίας. Νομίζω ότι τα προσόντα της είναι άλλα από αυτά που πλασάρονται και από το κανάλι και από την ίδια. Αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα, ας το λύσουν. Απλώς νομίζω είναι κρίμα να πηγαίνει στράφι και η εμπειρία και η πιθανή λάμψη. Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας είναι… το οριεντάλ. Ήταν μια πολύ σέξι στιγμή…»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση