ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Βαλάντω Τρύφωνος: ''Ετοιμάζω νέες εκπλήξεις παρέα με τον καφέ Pokka''

Νέο δίσκο, νέα τραγούδια και έχοντας πάντα συντροφιά της τον αγνό έτοιμο καφέ Pokka η Βαλάντω Τρύφωνος ετοιμάζει απίστευτες εκπλήξεις για τους επόμενους μήνες.

Μετά την παρουσίαση του τραγουδιού Οι μικρές μας ιστορίες και η αρχή της συνεργασίας της εταιρείας Pc Splash Water με την σπουδαία ερμηνεύτρια Βαλάντω Τρύφωνος οι δύο πλευρές ετοιμάζουν κι άλλα επαγγελματικά κοινά βήματα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pc Splash Water κος Παντελής Κωνσταντίνου και η Βαλάντω Τρύφωνος μιλούν αποκλειστικά στο Must.com.cy για τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια.  

Η αρχή αυτής της συνεργασίας σηματοδοτεί κι άλλα πιο ενδιαφέροντα επαγγελματικά βήματα; Τα επόμενα κοινά σας πλάνα…

Παντελής Κωνσταντίνου: Ξεκινήσαμε με την παρουσίαση του τραγουδιού του αγνού καφέ Pokka, πολύ σύντομα θα έχουμε το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό διαφημιστικό. Το συγκεκριμένο τραγούδι και κλιπ θα σταλεί και στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα θα διευρύνουμε τη συνεργασία μας με τη Βαλάντω ήδη δουλεύει αυτή τη στιγμή με νέα τραγούδια…

Βαλάντω Τρύφωνος: Ετοιμάζω τον προσωπικό μου δίσκο μαζί με όλη την ομάδα μου. Βρισκόμαστε στη διαδικασία ηχογραφήσεως τραγουδιών, δοκιμάζουμε κάποια ενώ ήδη βρήκαμε τη βάση του άλμπουμ. Θα βάλουμε μουσικά όργανα τα οποία θα παίξουν live στο δίσκο και για μένα είναι τεράστια καλλιτεχνική αξία. Ζω την εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος ενός τραγουδιού κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Και πότε αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο αυτό άλμπουμ;

Βαλάντω: Το πρώτο κομμάτι αναμένεται να βγει τον Σεπτέμβριο ενώ το ολοκληρωμένο άλμπουμ υπολογίζουμε να είναι έτοιμο στις αρχές του 2016. Σε κάθε τραγούδι θα δουλευτούν καλά οι λεπτομέρειες για να βγει προς τα έξω κάτι το μοναδικό. Θέλουμε ένα μήνα για το κάθε κομμάτι περίπου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση