ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

''Baby, It's Cold Outside'', στους -4 βαθμούς στα ορεινά

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση και βόρειο ρεύμα αέρα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα 21/1, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής, κυρίως στα νότια και στα ανατολικά και, ελαφράς χιονόπτωσης τοπικά στα ορεινά, νωρίς το πρωί. Σύντομα όμως αναμένεται να καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ ενώ σε υπήνεμες περιοχές ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη, στα βόρεια και τοπικά στα δυτικά παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να επικρατεί ολικός παγετός, ενώ νωρίς το πρωί παγετός αναμένεται να παρατηρείται τοπικά και στα χαμηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά σε υπήνεμες περιοχές ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια και τοπικά στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα βόρεια και τοπικά στα δυτικά παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά τόπους ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές και στα ψηλότερα ορεινά παροδική ελαφρά χιονόπτωση. Την Παρασκευή, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με περιόδους με αυξημένη συννεφιά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη. Την Πέμπτη αναμένεται άνοδος, για να κυμανθεί κοντά αλλά λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή αναμένεται και πάλι πτώση, για να παραμείνει κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού, στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 82 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση