ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Αυτός είναι «ο σύντροφος» της Ελένης Μενεγάκη στις καλοκαιρινές της διακοπές

Η ανάρτησή της στο Instagram.

newsroom must

Το καλοκαίρι έκανε για τα καλά την εμφάνιση του, και όλα δείχνουν ότι η Ελένη Μενεγάκη θα κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Να θυμίσουμε ότι η ίδια, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη της καινούργιας της εκπομπής στο πρώτο της κανάλι – Mega, και αρκετές φορές μάς δείχνει στοιχεία από τον προσωπικό της χώρο στο κανάλι, μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Αυτή τη φορά όμως, επέλεξε να δώσει στον εαυτό της τη δυνατότητα να χαλαρώσει λίγο, έτσι, έβαλε το μαγιό της, πήρε τον σύζυγό της και τα τέσσερά της παιδιά (Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα) και πήγε για μπάνιο, χωρίς όμως να ξεχάσει τον αγαπημένο της «σύντροφο».

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, μέσα από μια ανάρτησή της, μοιράζοντας με τους ακόλουθούς της στην αγαπημένη της πλατφόρμα, το αντικείμενο που την συντροφεύει στις καλοκαιρινές της διακοπές, και δεν είναι άλλο από ένα βιβλίο.

Χαρακτηριστικά, έγραψε στην λεζάντα «Μήπως έχει διαβάσει κάποιος από εσάς τον Άρχοντα των μυγών ?? Μόλις το ξεκίνησα και ήθελα την γνώμη σας ! Καλή Κυριακή με καλή παρέα».

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση