ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτοί είναι οι 10 ηθοποιοί που αναζητήσαμε περισσότερο το 2020

Δείτε την λίστα

newsroom must

Βάση των αναζητήσεων στο διαδίκτυο, η Google αποκάλυψε τους δέκα ηθοποιούς (γυναίκες και άντρες) που ο κόσμος έψαξε περισσότερο το 2020. Πριν δούμε ποιοι είναι αυτοί, να σημειώσουμε πως αν και τα δεδομένα προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, φαίνεται να μην απέχουν πολύ από τα αποτέλεσμα διεθνώς.

10.Lea Michele: H άσχημη συμπεριφορά της Lea Michele στα γυρίσματα της σειράς “Glee” αποτέλεσε Νο1 θέμα συζήτησης, οπότε οι χρήστες του διαδικτύου θέλησαν να μάθουν όσα περισσότερα γινόταν για την συμπεριφορά της της ηθοποιού. Παράλληλα, η ίδια υποδέχτηκε μέσα στην χρονιά το πρώτο της παιδί με τον Ever Leo Reic οπότε οι θαυμαστές της την αναζήτησαν ουκ ολίγες φορές.

9.Ryan Dorsey: Μετά τον πνιγμό της Naya Rivera στην λίμνη, το ενδιαφέρον τον χρηστών του διαδικτύου στράφηκε στον πρώην σύζυγό της, Ryan Dorsey.

8.Danny Masterson: Μετά τις επίσημες κατηγορίες που δέχτηκε ο Danny Masterson για τον βιασμό τριών γυναικών μεταξύ του 2001 και 2003, η προσοχή στράφηκε προς το πρόσωπό του - και όχι για καλό.

7.Joaquin Phoenix: Μετά την τεράστια επιτυχία του Joaquin Phoenix στην ταινία "Joker", οι αναζητήσεις για αυτόν δεν ξάφνιασαν κανέναν.

6.Amber Heard: Χωρίς καμία αμφιβολία η Amber Heard λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της Johny Depp, το 2020 ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα στον κόσμο.

5.Ricky Gervais: Ο μονόλογος του Ricky Gervais στις Χρυσές Σφαίρες του 2020 αποτέλεσε αιτία αναστάτωσης... και αναζήτησης.

4.Timothee Chalamet: Λίγο μετά από τις τετ-α-τετ φωτογραφίες του Timothee Chalamet με την Eiza Gonzalez, ο ίδιος φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή διεθνώς.

3.Jada Pinkett Smith: Όταν ακούστηκε πως ο August Alsina και η Jada Pinkett Smith είχαν σχέση με την έκριση του συζύγου της Will Smith... ουκ ολίγοι χρήστες του internet έψαξαν να βρουν πληροφορίες γι' αυτόν. Για την ιστορία να πούμε πως η Jada μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του August πήγε στο Red Table Talk με τον Will για να διευκρινίσει ότι είχαν χωρίσει τη στιγμή της «εμπλοκής» με τον August.

2.Chris D’ Elia: O D’Elia τον οποίο είδαμε μέσα από τη δεύτερη σεζόν του «You» κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση φέτος από πολλές γυναίκες... οπότε ο κόσμος θέλησε να μάθει γι' αυτόν.

1.Tom Hanks: Ο Tom Hanks μαζί με την σύζυγό του Rita Wilson ήταν από τους πρώτους celebs που αποκάλυψαν πως νόσησαν με κορωνοϊό, οπότε οι αναζητήσεις για το όνομά τους ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X