ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αυτό είναι το πολυτελές resort που έμειναν Λυκουρέζος-Καλογρίδη στις Μαλδίβες

Ένα ταξίδι υπερπαραγωγή έκαναν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη οι οποίοι πέρασαν τις Πασχαλινές τους διακοπές στις εξωτικές Μαλδίβες.

Το ζευγάρι ταξίδεψε εκεί μαζί με τους καλούς του φίλους Τρύφωνα Σαμαρά και Νίκο Κοκλώνη και διέμενε σε ένα πολυτελές resort απολαμβάνοντας χαλαρωτικές στιγμές.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι και η παρέα του επέλεξαν το Four Seasons Resort στην Kuda Haraa που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι ένας μικρός παράδεισος!

Πρόκειται για ένα πολυτελές resort που φημίζεται ανάμεσα σε άλλα, για τις υπηρεσίες spa που προσφέρει, ενώ μέσα στις επιλογές που σου δίνει ο συγκεκριμένος χώρος, είναι η ενοικίαση καταμαράν για να κάνεις βόλτες στις ατόλες ενώ μπορείς να κάνεις πλήθος διαφορετικών δραστηριοτήτων -από καταδύσεις μέχρι και να ταΐσεις μωρά χελώνες, ερχόμενος σε επαφή με το ευαίσθητο οικοσύστημα- όλα αυτά, φυσικά, με το αζημίωτο.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι για να μείνει κάποιος εκεί θα δώσει ένα αξιοσέβαστο ποσό, αφού το μικρότερο beach pavillon με πισίνα ξεκινά από 1.140 δολάρια το βράδυ, ενώ οι τιμές των bungalows φτάνουν τα 2.800 ευρώ το βράδυ. Εννοείται πως υπάρχουν και μεγαλύτερες βίλες που ξεπερνούν κατά πολύ αυτές τις τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση