ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτό είναι το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ για τα γενέθλιά της

Γιατί γιορτάζει δύο φορές το χρόνο.

newsroom must

Ολόκληρη η Βρετανία και οι χώρες της Κοινοπολιτείας γιορτάζουν σήμερα τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Το παλάτι με τη σειρά του εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση σήμερα (21/04/21) το μεσημέρι για να τιμήσει την Αυτού Μεγαλειώτης «Σήμερα είναι τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας. Η Βασίλισσα γεννήθηκε στις 2.40 π.μ. στις 21 Απριλίου 1926 στην οδό Bruton 17 στο Mayfair του Λονδίνου. Ήταν το πρώτο παιδί του Δούκα και της Δούκισσας της Υόρκης, που αργότερα έγινε Βασιλιάς Γιώργος ΣΤ και Βασίλισσα Ελισάβετ. Φέτος, η Αυτού Μεγαλειότητα παραμένει στο Κάστρο του Windsor, λόγω της περιόδου του βασιλικού πένθους μετά το θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου. Το μήνυμα συνοδεύεται από μία παλαιότερη φωτογραφία της βασίλισσας, αφού όπως ήταν γνωστό, λόγω πένθους δεν θα κυκλοφορήσει καινούργιο γενέθλιο πορτρέτο της».

Το ίδιο έγινε και στον λογαριασμό της στο Instagram, στον οποίο αναρτήθηκε η δική της επιστολή στην οποία γράφει «Έχω λάβει με αφορμή τα 95α μου γενέθλια πολλά μηνύματα με καλές ευχές, τις οποίες δέχομαι με ευχαρίστηση. Ενώ σαν οικογένεια περνούμε μια περίοδο μεγάλου πένθους, νιώθω μεγάλη συμπόνια από τα μηνύματα που τιμούν τον άνδρα μου τόσο από το Ηνωμένο Βασίλειο όσο από την Κοινοπολιτεία και όλο τον κόσμο. Η οικογένειά μου και εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις ευχές και την ευγένεια που μας δείξατε τις προηγούμενες μέρες. Μας έχει αγγίξει πολύ και θα συνεχίσουμε να θυμόμαστε το Φίλιππο ως έναν άνθρωπο με μεγάλη επίδραση σε όλους όσους ήταν στη ζωή του».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Γιατί γιορτάζει δύο φορές τα γενέθλιά της;

Η Βασίλισσα γιορτάζει δύο φορές λόγω της παράδοσης που ξεκίνησε ο Γεώργιος Β’ το 1748! Η αιτιολογία είναι κυρίως οι καιρικές συνθήκες αφού τα γενέθλια του βασιλιά ήταν Νοέμβριο, έτσι για να μην ρισκάρουν να αρρωστήσει κάποιος μετέφεραν την καθιερωμένη παρέλαση τον Ιούνιο.

Φέτος είναι και η πρώτη φορά που η βασίλισσα, όχι μόνο δεν θα διεξάγει παρέλαση, αλλά θα περάσει «μόνη» τα γενέθλιά της, χωρίς τον επι 73 χρόνια σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS