ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτή είναι η σικάτη γυναίκα που πιθανό να αντικαταστήσει τον Αλέξη Τσίπρα

Όλα όσα ξέρουμε για εκείνη

Μαρία Σάββα

Μετά από 15 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να αναδείξει νέο αρχηγό και μαζί με μερικά άλλα ονόματα που ακούγονται πως θα πάρουν την θέση του είναι η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία όχι μόνο είναι το πρόσωπο που ακούγεται, να είναι μία υποψήφια για να διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά από πολλούς μέσα και έξω από την Κουμουνδούρου χαρακτηρίζεται και ως φαβορί. Η 38χρονη πρώην υπουργός Εργασίας, η οποία μετέχει στην «Ομπρέλα» φέρεται να έχει δεδομένα την υποστήριξη ενός τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η 38χρονη δικηγόρος, πολιτικός και βουλευτής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, γεννήθηκε το 1985 στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας, όπου και μεγάλωσε και ολοκλήρωσε με άριστα τις εγκύκλιες σπουδές της.

Η Αχτσιόγλου, πέρα από τις γνώσεις της φαίνεται να μην παύει να είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα και κλασσικό και κομψό στιλ, καθώς πολλοί σχολιάζουν πως είναι μία από τις γυναικείες παρουσίες στο έδρανα της Βουλής εντυπωσιάζει με τα σύνολα και τις εμφανίσεις της.

Η ίδια όπως βλέπουμε λατρεύει τα φορέματα τα οποία συνεχώς συνδυάζει με ζώνες που τονίζουν την σιλουέτα, και ψηλοτάκουνα, minimal πέδιλα και ολοκληρώνει τα πιο αυστηρά αλλά την ίδια ώρα σικάτα office looks. Πέρα όμως από τα φορέματα, την έχουμε δει στην βουλή να συνδυάζει τα masculine blazers της με σατέν top και tailored παντελόνια, ενώ στα αξεσουάρ είναι πάντα φειδωλή.

Όσο για την προσωπική της ζωή η ίδια είναι σε σχέση με τον με τον επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο, την οποία αποκάλυψαν το 2019. Το ζευγάρι έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Άρη, ο οποίος έγινε δύο ετών πριν μόλις ένα μήνα.

Η ίδια φαίνεται να μοιράζεται τόσο επαγγελματικά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, μαζί με την οικογένειά της, τα οποία είδαμε με ένα απλό scroll που κάναμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να αναφέρουμε πως η ίδια είναι μία αρκετά δυναμική γυναίκα και μιλά ελευθέρα για πράγματα που νιώθει. Για παράδειγμα πριν μερικούς μήνες, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τα σεξιστικά σχόλια που δέχθηκε όταν σε ένα βίντεό της είχε εμφανιστεί αϋπνη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

«Θεωρήθηκε ανεπίτρεπτο να εμφανιστώ αϋπνη, κουρασμένη, άβαφη και με μαύρους κύκλους σε εκείνο το βίντεο, απλά επειδή το μωρό μου έκλαιγε. Τότε, όταν μου το είχαν πει οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί εγώ δεν γκουγκλάρω τον εαυτό μου – θεωρώ το χειρότερο πράγμα να το κάνει κάποιος αυτό – στην αρχή σκέφτηκα να μη μιλήσω.

Και στο παρελθόν είχαν υπάρξει σεξιστικά σχόλια. Είχα πει λοιπόν να μη μιλήσω γιατί δε μου αρέσει και η θέση του θύματος. Δεν ήθελα να θεωρήσουν ότι χρησιμοποιώ αυτό για να γίνω γνωστή. Μετά όμως σκέφτηκα ότι αν δε μιλάω ποτέ, πως θα σπάσει όλο αυτό; Κάποια στιγμή κάτι έπρεπε να πω. Μάλιστα κάποιος μου είπε, ότι αν μιλήσω θα αναπαραχθεί η απεριποίητη εικόνα μου.

Τότε απάντησα ότι, αν είναι έτσι έχω “καταπιεί” τον σεξισμό και έχω αποδεχθεί αυτό που συμβαίνει. Έτσι αποφάσισα να μιλήσω» είπε η Έφη Αχτσιόγλου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS