ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αυτή είναι η πρώτη Ελληνίδα Barbie Role Model

Δέσποινα Άσπρου

Η γνωστή εταιρεία κατασκευής της "Barbie", Mattel, έχει ήδη ξεκινήσει τους εορτασμούς για τα 60 χρόνια της Barbie, της Νo1 κούκλας σε όλο τον κόσμο που σχεδιάστηκε για να εμπνέει κάθε κορίτσι ώστε να μπορεί να γίνει ό,τι ονειρεύεται.

Φέτος λοιπόν, με αφορμή τα 60 χρόνια Barbie και με στόχο να τιμηθούν ιστορικά και σύγχρονα γυναικεία πρότυπα, η Barbie παρουσιάζει την πρώτη Ελληνίδα Barbie Role Model, την Ελένη Αντωνιάδου. Ποια είναι η Ελένη;

Πρόκειται για μια νέα, δυναμική γυναίκα και ερευνήτρια στη NASA. Η επιτυχία της αναγνωρίζεται από όλον τον κόσμο καθώς έχει διακριθεί διεθνώς στον τομέα της μεταμόσχευσης τεχνητών οργάνων, μιας πρωτοποριακής και φιλόδοξης μεθόδου που αναμένεται να σώσει εκατομμύρια ζωές.

Η ίδια δήλωσε σχετικώς: «Ήταν πολλές οι στιγμές που ένιωσα ότι είναι πολύ μεγάλα τα εμπόδια για να τα προσπεράσω. Όμως πίστεψα στον εαυτό μου και σκέφτηκα ότι κάθε όνειρο όταν του βάζεις μια ημερομηνία, γίνεται στόχος και κάθε στόχος όταν κάνεις μικρά, μικρά βήματα μπορεί να επιτευχθεί. Και κάθε βήμα μας φέρνει κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στο να πετύχουμε το όνειρο μας… Μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση