ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αυτή δεν ήθελε να βλέπει μπροστά του ο πρίγκιπας Φίλιππος

Ο λόγος για την Sarah Margaret Ferguson.

newsroom must

Ο πρίγκιπας Φίλιππος γενικά καθόλη την διάρκεια της εξέλιξης και της προσωπικής ζωής των παιδιών του μιλούσε πολύ προσεχτικά εκτός από την περίπτωση του πρίγκιπα Andrew και της πρώην γυναίκας του Sarah Ferguson.

Η τρυφερότητα που έδειχνε απέναντι στις κόρες τους Βεατρίκη και Ευγενεία δεν ήταν αντίστοιχη με την «απλά απαράδεκτη» με την συμπεριφορά της μητέρας τους.

Αυτό ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1992 όταν εκείνη έμενε στο Balmoral με την βασιλική οικογένεια, και δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες της σε καθημερινή εφημερίδα, γυμνόστηθη με τον εραστή της να γλείφει τα δάχτυλα των ποδιών της στη Νότια Γαλλία. Εκεί ήταν όταν πήρε την απόφαση ο πρίγκιπας Φίλιππος ότι δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί της.

Η ίδια τότε είχε πει σε δηλώσεις της στην “Daily Mail”«Ήταν γελοίο. Μόλις έμπαινα μέσα από μια πόρτα, θα έπεφτε πάνω από τα σκυλιά για να βγει από την άλλη. Ήταν πολύ αστείο. Εκτός, φυσικά, απ' το ότι δεν ήταν».

Αν και η Δούκισσα της Υόρκης (αφού παντρεύτηκε τον πρίγκιπα και Δούκα της Υόρκης Andrew), έπινε τσάι με την Βασίλισσα κατά καιρούς, ο Φίλιππος δεν είχε καμία επιθυμία να την ξαναδεί, κάτι που γνώριζε καλά και η ίδια, «Φυσικά θέλω να τον δω. Είμαι η μητέρα των εγγονών του στο κάτω-κάτω».

Για το γεγονός αυτό είχε ερωτηθεί και ο πρίγκιπας Φίλιππος που απάντησε «Δεν είμαι εκδικητικός, αλλά δεν βλέπω το νόημα». 

Να θυμίσουμε ότι η ίδια, δεν ήταν καλεσμένη ούτε στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου, λόγω πανδημίας αλλά και των περιορισμών στη λίστα των καλεσμένων.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση