ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτές οι Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες σας εξαντλούν χωρίς να το ξέρετε

Αν και είναι μια χαρούμενη περίοδος για κάποιους μπορεί να είναι μια από τις πιο κουραστικές

Μαρία Σάββα

Όσο χαρμόσυνες και να είναι αυτές οι μέρες η περίοδος των διακοπών, μπορεί κάποια άτομα να τα γεμίζει με άγχος. Ανάμεσα στο να ξοδεύετε πολλά χρήματα για δώρα, να ανταποκρίνεστε στις (πιθανώς πολύ υψηλές) προσδοκίες που έχετε στο μυαλό σας και να αφιερώνετε χρόνο για όλες τις γιορτές όλο τον μήνα, είναι μια συντριπτική σεζόν για πολλούς ανθρώπους.

Οι αγορές για δώρα αυξάνουν το ψυχικό σας φορτίο.

Τα δώρα επηρεάζουν σημαντικά το ψυχικό σας φορτίο κατά την περίοδο των γιορτών. Είτε σκέφτεστε τι να πάρετε στα παιδιά σας για τα Χριστούγεννα (κρύβοντας και τυλίγοντας τα δώρα), είτε προσπαθείτε να βρείτε τι να αγοράσετε για τους γονείς σας ή επιλέγετε ένα δώρο για μια ανταλλαγή που θα κάνετε με τους συνάδελφού σας, είναι εξαντλητικό να κάνετε τα ψώνια, πόσο μάλλον την προετοιμασία παράδοσης.

Αυξημένες κοινωνικές συγκεντρώσεις

Η πιο εορταστική περίοδος του χρόνου είναι μια εποχή που τα πάρτι των διακοπών είναι αμέτρητα, προσθέτοντας περισσότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Είναι μια στιγμή που το πρόγραμμά σας φαίνεται πιθανότατα πολύ διαφορετικό από το κανονικό, επομένως υπάρχουν περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες πρέπει να παρευρεθείτε. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει ακόμη και τους ενδυματολογικούς κώδικες που πιθανό να πρέπει να ακολουθήσετέ, που για κάποια άτομα είναι αγχωτικό.

Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε άβολες οικογενειακές συνεστιάσεις

Τα οικογενειακά τραπέζια είναι μια από τις συνεστιάσεις που όλοι θα παρευρεθούμε μέσα στις γιορτές, κάτι που έχει ως σκοπό να μας φέρει κοντά με τα άτομα από τον οικογενειακό μάς κύκλο που έχουμε αρκετό καιρό να δούμε. Εάν όμως υπάρχουν άτομα που δεν θέλετε να δείτε, αυτός πιθανό να είναι και ένας από τους λόγους που επιστρέφετε σπίτι νιώθοντας εξαντλημένοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS