ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της πριγκίπισσας Diana

Όσα αποκάλυψε ο πρώτος διασώστης που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου.

newsroom must

Νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες, για τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana, που επήλθε μετά από μοιραίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997, στο Παρίσι.

24 χρόνια μετά, άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό γεγονός, μιλούν για πρώτη φορά, φανερώνοντας κάποια συμπληρωματικά στοιχεία για εκείνο το βράδυ. Συγκεκριμένα ο Xavier Gourmelon, αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Παρισιού, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο, και προσπάθησε να απεγκλωβίσει την πριγκίπισσα από το αυτοκίνητο.

Σε νέες αποκαλύψεις, μιλά μεταξύ άλλων για το τί του είπε η ίδια, λέγοντας ότι την άκουσε να μιλά «Θεέ μου, τι συμβαίνει;». εκείνη ήταν η στιγμή που ο Gourmelon κατάλαβε ότι το άτομο που είχε μπροστά του ήταν η πριγκίπισσα Diana, προσπαθώντας να την καθησυχάσει, κρατώντας της το χέρι, είπε ότι φαινόταν σχετικά καλά, με το μόνο πράγμα που να ήταν τραυματισμένο, ο ώμος της, σε αντίθεση με τον σύντροφό της Dodi Fayed, και τον οδηγό του αυτοκινήτου που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@diana_aesthetic.club)

Ενώ περιγράφει την στιγμή που μετέφερε την πριγκίπισσα στο ασθενοφόρο, λέγοντας «Μου λέει ποια είναι και μετά, ναι, την αναγνώρισα, όμως εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα», με έναν από τους τραυματιοφορείς να αποκαλύπτουν την ταυτότητά της.

Επιπρόσθετα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν και οι δηλώσεις του γιατρού Frederic Mailliez, ο οποίος σταμάτησε ενόσω εκτός υπηρεσίας, για να βοηθήσει στη σκηνή, λέγοντας «Ανακάλυψα τότε πως ήταν η πιο όμορφη γυναίκα και ότι δεν είχε κάποια σοβαρά τραύματα στο πρόσωπό της. Δεν αιμορραγούσε αλλά ήταν σχεδόν αναίσθητη, με δυσκολία ανέπνεε. Φαινόταν καλά τα πρώτα λεπτά».

Συνεχίζοντας, περιέγραψε ότι της μιλούσε αγγλικά, εξηγώντας της πως όλα θα πήγαιναν καλά, και πως το ασθενοφόρο ήταν καθ’ οδόν.
Ένας ακόμη μάρτυρας ήταν ο ιερέας, Yves-Marie Clochard-Bossuet, παρευρισκόμενος στο νοσοκομείο όπου μετέφεραν την πριγκίπισσα, ενώ στην αρχή πίστευε πως του έκαναν πλάκα, αλλά μόλις έφτασε κοντά της ανακάλυψε πως ήταν ήδη νεκρή. Προσέχοντας πως ήταν πράγματι πολύ όμορφη, χωρίς κανένα ψεγάδι και κανένα τραύμα πάνω της. Ενώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν οι δύο της γιοι, που την επόμενη ημέρα θα έρχονταν αντιμέτωποι με τον χειρότερό τους εφιάλτη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση