ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτά είναι τα πιο τρυφερά σχόλια που έκανε η Βασίλισσα για τον Φίλιππο

Σε όλα δίχνει την εκτίμηση και τον σεβασμό που είχε προς το πρόσωπό του.

newsroom must

Με το που ανακοινώθηκε η είδηση του θανάτου του μακροβιότερου άνδρα στην βασιλική οικογένεια, πρίγκιπα Φίλιππου, η βασιλική οικογένεια στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία της Βασίλισσας με τον Δούκα του Εδιμβούργου.

Στην λεζάντα της ανάρτησης γράφτηκαν μερικά από τα λόγια της Βασίλισσας για τον αγαπημένο της σύζυγο με αφορμή την χρυσή επέτειο του γάμου τους το 1997, «Έχει υπάρξει η δύναμή μου όλα αυτά τα χρόνια κι εγώ και όλη η οικογένειά του, αυτή και τόσες άλλες χώρες του χρωστάμε ένα χρέος μεγαλύτερο από αυτό που θα διεκδικούσε».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Η ίδια η Βασίλισσα μπορεί ναι μεν στον κόσμο να φαίνεται απρόσωπη όμως υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις στις οποίες έκανε κάποιες εξαιρέσεις και μοιράστηκε τα πραγματικά της συναισθήματα για αυτόν.

Αρχικά το 1972, στην αργυρή επέτειο του γάμου τους είπε «Εάν με ρωτάτε τι πιστεύω για την οικογενειακή ζωή μετά από 25 χρόνια γάμου, μπορώ να απαντήσω με απλότητα και πεποίθηση, ότι την υποστηρίζω».

Μετά το 1997, στην περίσταση για την χρυσή επέτειό τους είπε μεταξύ άλλων «Είναι κάποιος που δεν δέχεται εύκολα κομπλιμέντα αλλά έχει απλώς υπάρξει η δύναμή μου όλα αυτά τα χρόνια».

Στον εορτασμό του Χρυσού Ιωβηλαίου το 2002 η Βασίλισσα αναφέρθηκε στην οικογένειά της λέγοντας «Παίρνω αυτή την ευκαιρία να αναφέρω τη δύναμη που παίρνω από την οικογένειά μου. Ο δούκας του Εδιμβούργου έχει κάνει μια ανεκτίμητη συνεισφορά στη ζωή μου αυτά τα τελευταία 50 χρόνια κι έχει τόσους οργανισμούς και φιλανθρωπικές δράσεις στις οποίες συμμετέχει».

Σε ταυτόσημη εορτή για το διαμαντένιο Ιωβηλαίο της το 2012 είπε «Όλα αυτά τα χρόνια σαν βασίλισσα σας, η υποστήριξη της οικογένειάς μου, υπήρξε πέρα από κάθε υπολογισμό. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, πιστεύω είναι γνωστό ότι δεν δέχεται κομπλιμέντα αλλά υπήρξε μια διαρκής δύναμη και καθοδήγηση».

Ενώ για την περίσταση της «αποχώρησης» του Φίλιππου από τα βασιλικά καθήκοντα, η Βασίλισσα είπε για τον άνδρα της «Ακόμα και ο πρίγκιπας Φίλιππος αποφάσισε ότι είναι η ώρα να σταματήσει λίγο αφού-όπως το είπε- έχει κάνει το κομμάτι του. Αλλά ξέρω πως η στήριξή του και η μοναδική αίσθηση του χιούμορ του θα παραμείνουν πιο δυνατές από ποτέ».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X