ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Australian Open: Η Σάκκαρη εντυπωσίασε

Όσα είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα

Η κορυφαία Ελληνίδα πήρε επιτέλους αυτό που άξιζε εδώ και πολύ καιρό στα Grand Slams μετά την επιβλητική νίκη σε βάρος της φιναλίστ του US Open 2017 με 6-4, 6-4 σε μόλις 75 λεπτά και μπορεί να βλέπει μακριά!

Έστω και αν η επόμενη αντίπαλός της είναι η Πέτρα Κβίτοβα, περσινή φιναλίστ, κάτοχος δύο major τίτλων και Νο.8 στον κόσμο. Ξέρει, άλλωστε τον δρόμο, αφού την έχει νικήσει δύο φορές σε τρεις αναμετρήσεις!

Και δεν είναι μόνο το... παρελθόν. Είναι και το παρόν, στο οποίο βλέπουμε τη Μαρία με περίσσεια αυτοπεποίθηση, έτοιμη να κάνει το βήμα παραπέρα στην καριέρα της. Ακόμα και αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Τσέχας, είναι βέβαιο ότι είναι ικανή να γράψει τη δική της ιστορία στο άθλημα...

Η... νέα Μαρία, λοιπόν, δεν κόλλησε στο μεγάλο όνομα που είχε σήμερα απέναντί της και μπαίνοντας πολύ δυναμικά στο παιχνίδι προηγήθηκε με δύο μπρέικ διαφορά (4-1).

Διάβασε εξαιρετικά το σερβίς της Κις και την υποχρέωσε σε σωρεία αβίαστων λαθών. Η 24χρονη Αμερικανίδα, πάντως, βρήκε στη συνέχεια τον ρυθμό της και κατάφερε να πάρει πίσω το ένα μπρέικ, βάζοντας πίεση στη Μαρία.

Λίγο μετά από τον αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την πρόκριση της για πρώτη φορά σε 4ο γύρο Grand Slam. 

Αναλυτικά όσα είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: "Σας ευχαριστώ όλους. Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα γιαν πρώτη φορά στην καριέρα μου σε τέταρτο γύρο Grand Slam. Δούλεψα πολύ. Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες που ήταν εδώ, αλλά και γενικότερα το κοινό. Ευχαριστώ τους προπονητές μου την μαμά μου αλλά και τον μπαμπά μου".

ΠΗΓΗ: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση