ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ατύχημα-σοκ με ελληνικό F-16 σε πίστα αεροδρομίου στην Ισπανία

Ενα συγκλονιστικό αεροπορικό ατύχημα με δύο νεκρούς και τουλάχιστον δέκα τραυματίες, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, συνέβη στις 16:40 στην Ισπανία, κατά τη διάρκεια άσκησης, στην οποία συμμετείχε ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος F-16.

Το ελληνικό μαχητικό κατέπεσε κατά τη διάρκεια της απογείωσης και συνετρίβη πάνω σε άλλα σταθμευμένα μαχητικά αεροσκάφη μέσα στην πίστα της αεροπορικής βάσης στο Αλμπαθέτε.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Pais, οι τραυματίες είναι τέσσερις, εκτίμηση που δυστυχώς επιδεινώθηκε πριν από λίγο, ανεβάζοντας τον αριθμό των τραυματιών σε δέκα, ενώ τα ισπανικά Μέσα ABC, το πρακτορείο EFE και η ισπανική έκδοση της Huffington κάνουν λόγο για επιβεβαιωμένη ύπαρξη δύο νεκρών. Τοπική ιστοσελίδα του Αλμπαθέτε και η μεγάλη ισπανική εφημερίδα El Pais επικαλούνται πηγές από το ισπανικό υπουργείο Υγείας, που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη δύο νεκρών και κάνουν λόγο για οκτώ σοβαρά τραυματίες.

Από τους τραυματίες που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Αλμπαθέτε, δύο φέρουν ελαφρά τραύματα, μεταδίδει από την πλευρά του το πρακτορείο EFE. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται τρεις βρίσκονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ ένας ακόμα έχει υποστεί ακρωτηριασμό.

Όπως αναφέρει η ισπανική El Mundo, το F-16 συνετρίβη σε hangar, γύρω στις 15.18 (τοπική ώρα), κατά τη διάρκεια της απογείωσης.

Πηγή από το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετέφερε στο protothema.gr ότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι πρόλαβαν να δουν ένα αλεξίπτωτο, γεγονός το οποίο σημαίνει πως ενδέχεται ένας από τους δύο Έλληνες χειριστές να πρόλαβε να εγκαταλείψει το F-16, προτού αυτό συντριβεί.

Από τις πρώτες εικόνες και τις συγκεχυμένες πληροφορίες φαίνεται ότι στο Αλμπαθέτε συνέβη ένα τρομακτικό δυστύχημα: Το ελληνικό μαχητικό ενώ βρισκόταν στη φάση της απογείωσης κατέπεσε και συνετρίβη ενώ πετούσε πάνω από την πίστα με αποτέλεσμα να συντριβεί πάνω σε άλλα σταθμευμένα μαχητικά αεροσκάφη και προσωπικό εδάφους που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Κατά μια άλλη πληροφορία, το ελληνικό F-16 έπεσε και συνετρίβη πάνω σε υπόστεγο Hangar, όπου βρίσκεται προσωπικό εδάφους.

πηγή: Πρώτο Θέμα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  ατύχημα  |  Ισπανία

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS