ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

«Αθώα» δηλώνει η Maxwell στο δικαστήριο

Η ίδια πρότεινε το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων

Η πρώην συνεργάτιδα και ερωμένη του χρηματιστή Jeffrey , Ghislaine Maxwell δήλωσε σήμερα αθώα για διακίνηση ανηλίκων και εξώθηση σε πορνεία, κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν.

Προσωπικότητα του διεθνούς τζετ-σετ, η Ghislaine Maxwell κατηγορείται ότι στρατολογούσε νεαρά κορίτσια, ορισμένα εκ των οποίων ανήλικα, για λογαριασμό του Jeffrey Epstein, που πέθανε στη φυλακή τον Αύγουστο του 2019.

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία θα αποτελέσει ευκαιρία για την κόρη του πρώην μεγιστάνα των ΜΜΕ Robert Maxwell να ζητήσει την αποφυλάκισή της με την καταβολή εγγύησης. Η ίδια πρότεινε το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, η ομοσπονδιακή εισαγγελέας του Μανχάταν Audrey Strauss τάχθηκε κατά της αιτήματος της Maxwell να οριστεί εγγύηση, θεωρώντας ότι υπάρχει κίνδυνος διαφυγής της.

Με μεγάλη περιουσία και πολλά διαβατήρια, η Ghislaine Maxwell διαθέτει επίσης, σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή, ένα δίκτυο γνωριμιών στο εξωτερικό, που θα της επιτρέψει να φύγει εύκολα από τις ΗΠΑ.

Η Ghislaine Maxwell συνελήφθη στο Νιου Χαμσάιρ τη 2α Ιουλίου. Βρίσκεται αντιμέτωπη με έξι κατηγορίες, περιλαμβανομένων τεσσάρων για διακίνηση ανηλίκων για παράνομες σεξουαλικές πράξεις το διάστημα 1994-1997 και δύο για ψευδορκία.

Εάν κριθεί ένοχη στο σύνολο των κατηγοριών σε βάρος της, η 58χρονη κινδυνεύει με ισόβια κάθειρξη.

«Αθώα, κ. δικαστά», είπε η Maxwell απαντώντας σε ερώτηση του δικαστηρίου για το τι δηλώνει απέναντι στις κατηγορίες που τη βαρύνουν.
Η κατηγορουμένη εμφανίστηκε μέσω βιντεοζεύξης από τη φυλακή του Μπρούκλιν, όπου κρατείται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Maxwell  |  Αθώα  |  δικαστήριο  |  Epstein  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X