ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αθωώθηκε η Βρετανίδα για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα

Προκύπτουν εξελίξεις στην υπόθεση

Ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, κατάφερε μέσω Ανωτάτου Δικαστηρίου η Βρετανίδα που καταδικάστηκε για ψευδή καταγγελία βιασμού από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα, τον Ιούλιο του 2019. Το αδίκημα για το οποίο καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή, ήταν αυτό της δημόσιας βλάβης.

Η νεαρή Βρετανίδα ήταν 19 ετών, όταν υπέστη τον καταγγελλόμενο βιασμό. Αργότερα ανακάλεσε την καταγγελία της, αλλά όπως υποστήριξε η ίδια, κατόπιν πίεσης και υπό τις υποδείξεις της κυπριακής αστυνομίας και χωρίς την παρουσία συνηγόρου.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Telegraph», οι δικηγόροι της νεαρής γυναίκας κατέθεσαν υπόμνημα 70 σελίδων πως η καταδίκη και συνεπακόλουθη τετράμηνη φυλάκιση με αναστολή της πελάτισσας τους ήταν «εξαιρετικά αναξιόπιστη» και έπρεπε να ανατραπεί.

Ανέφεραν πως «όσο η καταδίκη ισχύει, καταστρέφει το μέλλον μιας νεαρής γυναίκας που εν τέλει ήταν το θύμα μιας σεξουαλικής επίθεσης».

Επίσης, σύμφωνα με την «Daily Telegraph», αν η έφεση δεν οδηγούσε σε ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης, οι δικηγόροι της νεαρής Βρετανίδας θα απευθύνονταν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Πηγή: 24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS